Blizzfan - Patch 1.3 - Představení

  Blizzfan    Novinky    Aktualizace   

Je to již nějaký ten pátek, co vyšla poslední aktualizace pro naše Blizzfan webové projekty. Čas ovšem neúprosně letí a máme pro vás hned několik dalších novinek, hlavně tedy menších, kterými weby opět pozvedneme na trochu vyšší úroveň.

 

Novinky jsou momentálně dostupné pouze na WoWfan.cz. V případě, že se nebude nic měnit a testování proběhne, jak má, budou změny příští víkend nahrány i na ostatní projekty Blizzfanu.

 

Nový vzhled článků

Největší novinkou této aktualizace je bezesporu nový vzhled článků. Úvodní část článku jsme upravili, tak aby obsahovala pouze nejdůležitější informace – nadpis, jméno autora, datum článku, kategorie a až čtyři klíčová slova. Pozadí článku bylo mírně zesvětleno a písmo je čitelnější.

 

Napravo od článku si můžete všimnout menšího profilu autora článku a velkou novinkou jsou podobné články. Články jsou generovány na základě kategorie (později i pomocí klíčových slov).

 

Pokud budete odpovídat na jakýkoli již napsaný komentář, bude původní text komentáře vidět v popup okně, takže si již nebudete muset přesně pamatovat, co autor původního komentáře přesně psal, a jednoduše si to budete moci znovu přečíst.

 

Vyhledávání

Ano, vím, psal jsem o opravení vyhledávání již v minulé novince, avšak vyhledávání prošlo další změnou a je teď mnohem přesnější. Pokud zadáte do vyhledávání slovo, které existuje v názvu článku nebo v klíčových slovech. Hledat se dá také dle kategorie článku a mnoho dalšího. Vyhledávat můžete samozřejmě pomocí vyhledávacího okna v menu nebo pomocí kompletního výpisu článků.

 

Maličkosti

Používáte-li statické pozadí webu, určitě jste si všimli jeho změny. Starý obrázek nahradil nový, který mnohem více pasuje do webu. Pokud byste měli nápad, jaký obrázek na pozadí zařadit, rozhodně neváhejte a dejte nám vědět do komentářů ke článku.

 

Na hlavní stránce se nyní objevuje dvanáct článků. Původně bylo článků osm, ale do budoucna plánujeme rozšíření pravé strany webu, kde nyní naleznete nejnovější komentáře a nejčtenější články. Právě z toho důvodu chceme, aby bylo novinek na hlavní stránce dostatek. S tímto souvisí i menší změna v podobě počtu nejnovějších komentářů – z pěti posledních komentářů jsou viditelné již pouze tři.

 

Proběhlo i několik dalších změn, které pomohly s rychlostí načítání stránek, SEO optimalizace a mnoho dalšího, co běží v pozadí webu.

 

Jo... a přidali jsme Discord ikonu! Pokud se chcete přidat na náš Discord kanál, stačí kliknout na onu magickou ikonu napravo.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Caregorn 19.06.2017 12:58

Jelikož jsem strašně líný člověk a nechce se mi vytvářet účet na fóru, tak se o změny podělím zde.

- Jako první se mi nelíbí font nadpisu novinky, který je písmem "Myriad Pro". Opravdu se to nehodí a doufám, že je to pouze chyba a bude to změněno.
- Dále si myslím, že ikona Discordu na pravé straně webu by mohla být barevně opačně. Zde je odkaz: http://torturedguild.org/wp-content/uploads/2016/08/discord.png - bílé pozadí ikony neladí k ostatním.
- Dále si myslím, že žluté logo WoWfan.cz by chtělo menší aktualizaci, alespoň tedy změny barvy, která se vůbec nehodí k aktuálnímu vzhledu webu.
- Na závěr jsem si všiml, že pozadí u informací o novince, které se nacházejí v obrázku na hlavní straně, je zbytečně moc tmavé. Myslím, že lepší by bylo místo černé barvy dát pouze tmavě šedou. To stejné platí i u šipky, kterou se dá dostat na horní část webu.

Neberte to nijak ve zlém, je to jen můj názor na aktuální změny na tomto webu. Přeji hezky den

Caregorn 19.06.2017 13:00

A ještě jsem si všiml, že u komentářů chybí český překlad. (zobraziť viac, reagovať, apod.).

djmetla 19.06.2017 15:09

- font nadpisu je v poriadku, Myriad Pro bol zvolený redakciou a ohlasy sú väčšinov kladné, nejedná sa o chybu a zmenený nebude.
- ikonu Discord budem ešte meniť počas týždňa ďakujem za návrh
- Žlté logo sa obsahovo ani contentom nemení, má svoju formu predpísanú vrátane farby, farba je na pevno daná a nieje variabilná. Nad zmenou stále uvažujeme
- preklad komentárov som zaznamenal a opravím to

Ďakujem za reakciu

Programátor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet