Blood in the Snow - 5.3. Scenario

Pokud se zajímáte o trpasličí historii a události z města Ironforge, toto Scenario se vám bude určitě líbit. Vypráví příběh královny Dark Iron trpaslíků, Moiry Bronzenbeard, která se snaží ostatním trpasličím klanům a Allianci dokázat, že její trpaslíci jsou dobří spojenci. Dosáhne Moira tohoto cíle? To se zatím uvidí. Ale podle vyprávění Lorewalkera Cho byli Wildhammerští a Bronzenbeardští trpaslíci přehnaně paranoidní vůči Dark Iron klanu a nyní se možná dočkáme i dne, kdy budou všichni trpaslíci pod jedním praporem. Nicméně, Scenario je docela zábavné a někteří mini bossové mají několik dobrých mechanik.

Scenario začíná jednoduše. Zandalari trolové byli spatřeni v táboře Frostmane trolů a to nevěstí nic dobrého. Nad celou oblastí je navíc podivná sněhová bouře a když k těmto dvou novinkám přidáte informaci, že se vše odehrává blízko bran Ironforge, může to být pro trpaslíky recept na potencionální katastrofu.

Než se pustíte do práce, musíte zachránit několik trpasličích špionů, kteří se ztratili ve sněhové bouři. Každý tento trpaslík je ve společnosti několika našich nepřátel s vysokou postavou a kly přes celý obličej. Zatímco někteří trolové jsou pouze obyčejní mobové, jiní jsou elite. Tito trolové chodí ve skupině s jinými troly a měli byste si na ně dát pozor. Použít v boji s nimi cooldowny nebo crowd controly rozhodně ničemu neuškodí.

Po nějaké době vám na obrazovce vyskočí zpráva, která vám nabízí splnění další fáze. Musíte zachránit všechny zvědy a zastavit sněhovou bouři.
Jakmile zachráníte všechny zvědy, budete posláni do tábora na kopci. V kempu, který se nachází v blízkosti jeskyně, je skupina trolů a na začátku samotné jeskyně se nachází elementál, který je zodpovědný za řádění sněhové bouře. Až s ním budete bojovat, elementál může zamrazit jednoho z vašich přátel do ledové kostky, kterou ostatní spoluhráči musí zničit. Elementál používá několik dalších abilit, kterým se můžete vyhnout. Ale celkově vzato, tento mini boss tolik neplechy nenadělá a bojovat s ním v LFR gearu není vůbec těžké.

Vánice je tedy zastavena a vy se dostanete do konečné fáze Scenaria. Jednotky Moiry dorazí jako na zavolanou a pustíte se s nimi do útoku na hlavní stanoviště trolů. Zde se nachází mozek celé operace, který je zodpovědný za zdejší řádění - Hekima the Wise. Budete s ní bojovat ve skupině několika dalších trolů, které byste měli zabít jako první. Vyhýbejte se černým oblastem po zemi a přerušujte healing mini bosse. Jakmile zemře, dokončili jste Scenario a můžete si užít závěrečný rozhovor mezi Moirou a Varianem.

Scenario Blood in the Snow rozhodně není jednou z největších výzev na normální obtížnosti, ale nabízí vám ještě svou Heroic verzi. Do té se dostanete, pokud máte toto Scenario alespoň jednou na normální verzi dokončené. Blood in the Snow přijde na live servery v patchi 5.3. a pokud si ho chcete vyzkoušet už nyní, překopírujte si svoji postavu na PTR realm a stáhněte PTR klienta z Battle.net účtu. Jaké dojmy z jeho hraní máte?



Naposledy upravil/a Sharz 30.04.2013 v 20:40:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 02.05.2013 08:04

Ojha fajný článok ale čakal som niečo o tej historii čo si nakusol

Muradin 01.05.2013 15:09

Výborně je super takhle Scenaria rozebírat. Líbí se mi že se děj dostává i na jiné kontinenty než ten nový proto doufám , že se někdy zase podíváme na Northrend a možná i Outland. Chudáci Zandalari další prohra...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet