Blue Tweets #4

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Twitter zdroj

Povolání

Je glyph, který používají všichni (+- 80% lidí) dobrý nebo špatný glyph? Celkově? Špatný. Některé glyphy jsou zábavné, ale dají se použít jenom ve specifických situacích.

Death Knight

Bojím se, že DK 4p set bonus udělá z Frost hlavní 5.2 spec. SR profituje z proců KM. Nápady? RS dává větší DMG pro Unholy. Frost, který používá SR, musí použít KM proc na něco jiného. Myslíme si, že oba specy set boostne stejnou mírou.

Paladin

S odkazem na nerf Blinding Light: Proč jste prostě neudělali, aby Repentance nahrazovalo HoJ jako FoJ a nezredukovali CC na 2s místo 3s? Zajímavé. Chtěl bych na toto téma vidět nějakou další diskusi. (Repent nahrazuje HoJ, ale ani holy nemá žádný cast time na BL). Proč nikomu nevadí, že všechny tři naše CC jdou dispellnout? Dispellovatelné CC by mělo být normální. „Nemůžeš se nijak bránit“ není pro PvP dobré. Fakt by mě zajímalo, co děláte s Blinding Light. Nerfujete ho stejně hrozně, jako jste to udělali s Hungering Cold. Ale nikoliv pro melee (Ret a Prot). To byl problém s HC. Healeři by opravdu měli castit. „Holy paladini jsou nejdominantnější healeři v high-end PvP.“ To ale není názor top PvP hráčů, minimálně. Velmi nonšalantní názor. Naposledy, když jsem se díval, tak byli nejpočetnější healeři nad 2200. Kdo nutí si top-end PvP hráče myslet si, že jsou nejsilnější?

Priest

Proč jste nerfnuli FoL tak moc? Shadow priesti ten spell nespammují ve své normální rotaci. Shadow potřebuje PvP nerf. Co bys navrhoval? Souhlasím. PoH je nerfnutý a Blizzard očividně nechce jako náhradu PW:S. Jediná další možnost je Atonement. Nechápu to „Nemůžeme používat PWS. Nemůžeme používat PoH. Jsme v háji.“ Používejte trochu PoH a trochu PWS. Používejte všechno, co můžete. Ale proč používat PW:S, když mastery bude zahrnovat jenom PW:S a Divine Aegis, který už i tak závisí na critu? Je to instantní spell, který může zablokovat až 100k damage... Takže kde máme ty healovací buffy pro PvP? Nic zatím není dobré. Opravdu toho potřebujeme víc. Chápeš? Dostali jste toho dost. Nový set bonus. Nové glyphy. Věci, které nejdou dispellnout. Nový set bonus je horší jak ten předtím. Přišli jsme o PW:S, který dával cca 28% redukci na 4s. A SS je v PvP ŠPATNÝ. Toto je příklad konkurenčního feedbacku. Viděli jsme hodně hráčů ofrkovat nos nad Diamond Soul, ale přehlédli Holy Spark. Shadow priesti se můžou healovat za víc jak 100k Flash Healem. Přesto si stále myslíte, že je Second Wind op?! Teď warrior umře v jednom stunu, GG. Nerfnuli jsme i Shadow Flash. Co třeba přesunout aktuální 4p set bonus (Holy Spark) do 2p a předělat ten s resilkou? PvP disc stále nejsou to pravé ořechové. Nad tímto jsme uvažovali. Museli bychom se ujistit, že 2p Holy Spark by nebyl využívaný v PvE. To je důvod, proč je teď 4p. Přes to bych se dostal... A co jako, že je Holy Spark výhodný v PvE? Neříkali jste snad, že je disc ST? Pravda. Ale uděláním PvP set bonusu důležitým v PvE bychom si opravdu neudělali mnoho přátel. Se všemi těmi změnami v Rapture a PW:S na PTR, Weakened Soul se zdá dost zastaralý. Také mastery Discipline mi přijde nezajímavé. Nenaznačoval jsi náhodou trochu, že budeš víc používat PW:S (který buffuje mastery)? Jaký je teď plán pro discipline AoE? S DA nerfen na POH discipline chybí AoE. Máme štíty spamovat jako na WotLK? PW:S nebo SS+PoH nebo IF+PoH = DA pro příchozí damage. PoH na damage už je hotový. To je schválně, že na PTR má Flash Heal šanci na zvýšení Flash healu pro Disc nebo je to jenom nerf pro Shadow? Nerf pro Shadow. Jaké máte plány pro Shadow v 5.2? Uvidíme nějaké nerfy v PvP? Bude možné používat Insanity bez zrušení DoTs? Debatujeme o tom, jaký by byl nejlepší nerf Shadow v PvP. Myslíme si, že nějaký potřebují. Přepracujeme Insanity.

Warlock

Proč jsou Warloci tak upřednostňovaní před mágy? Obrovské update v Cata, nové questy, nové vychytávky pro raidy? Nikdo neplánoval, že bude hrát Warlocka. Hodně hráčů hraje mágy. Navíc warloci byli strašně nevýrazní. Takže to znamená, že roguna bude hlavní postavou další expanze? Protože ačkoliv tu postavu miluju, tak mi připadá zastaralá. Nemyslíme si, že roguny potřebují takovou pozornost jako warloci. Souhlasíme, že rotace jsou si stále dost podobné. Nechci, aby to vypadalo, že zatloukám, ale mágové mají zajímavé rotace, zajímavé vymoženosti a mnoho cool spellů. Mágové jsou více než konkurence schopné DPS.

Warrior

Co bylo špatně na tom, že Defensive Stance dávala trochu rage za každý hit? Bojíte se, že prot warrioři pojedou haste? Slyšeli jsme od warriorů, že jsou v nevýhodě, pokud musí kitovat nebo se s někým přímo nemlátí celý souboj. Můžete mi vysvětlit, proč hunterův Kill Shot nikdy nehituje tak moc jako... warriorské Execute?? Jsou to prostě rozdílné spelly. FWIW warrioři si často stěžují, že Execute hituje moc tvrdě (snižuje to jejich DPS ze začátku boje).

Postavy

Budete přidávat další Sha-Touched zbraně v 5.2 nebo musím závodit s časem, vyfarmit si heroickou gun a dvakrát ji vylepšit před spuštěním 5.2? To je výzva s přechodem každého tieru. Můžeš se třeba i zbláznit během vylepšování zbraně, ale nikdy nezůstane věčně. Takže hráčům budou vráceny Valory/Conquest/Honory za itemy, které vylepšily? Proč? Nevracíme Valory ani za itemy, které si koupíte. Jaký je v tom rozdíl? Budu vůbec někdy moci použít můj gem/Eye enchant, pokud mi nedropne Sha zbraň? Budou k ničemu po příchodu 5.2? Ne okamžitě po spuštění 5.2, ale nevydrží věčně. Můžete prosím vysvětlit, proč odstraňujete item upgrade, když problém byl ve využívání v PvP, ale celá utilita je hlavně pro PvE využití? Řekněme, že máte 1000 Valorů. Vylepšíte si item nebo koupíte nový? P.S. Je tu jedna špatná odpověď. Justice mohou být dobré. Z jakého důvodu bych se měl vrátit zpět k WoW, pokud mi zabere řekněte 2-3 měsíce, abych se dostal k raidování s kamarády, aniž bych jim kazil groupu? Odkud jsi vzal ty 2-3 měsíce? Nebude to hned první den, ale... Může priest transmognout jejich 1h mace řekněme do swordu v 5.2? Nebo je stále nutná schopnost ten item obléct? Stále ho musíte být schopni obléct.



Naposledy upravil/a Wrent 29.08.2013 v 18:06:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 04.02.2013 01:46

Opravdu ty shadow priesty ted vládnou,sám mám též sh.priesta v 485 itl. a doslova žasnu nejen že má více obranných reakcí a vysoké dmg,ale i heal to teda zírám,opravdu jsou oodle mě prioritou jak v pvp,tak i dung i raidech.

Draculla 03.02.2013 16:53

DaveL
přesně tak, stále platí omezení toho co můžete fyzicky equipnout.
Hmm... tak tu polearmu som si farmil zbytočne BTW je to asi najlepšia polearma, ktorá sa hodí k setu T3 u mága ( http://www.wowhead.com/item=27903)

DaveL 03.02.2013 15:36

Draculla
To znamená, že keď blizzad písal, že sa bude dať transmogrifnuť staffka na polearm, tak mage si polearm obliecť nevie, takže si nebude môcť transmogrifnut staffku na polearm?
přesně tak, stále platí omezení toho co můžete fyzicky equipnout.

Draculla 03.02.2013 14:16

Může priest transmognout jejich 1h mace řekněme do swordu v 5.2? Nebo je stále nutná schopnost ten item obléct? Stále ho musíte být schopni obléct
To znamená, že keď blizzad písal, že sa bude dať transmogrifnuť staffka na polearm, tak mage si polearm obliecť nevie, takže si nebude môcť transmogrifnut staffku na polearm?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet