Blue Tweets #8

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Jelikož se Tweety objevují někdy delší, někdy obtížnější na překlad (zejména některé anglické výrazy jdou velmi těžko přeložit do srozumitelné češtiny), tak jsem se rozhodl upravit formát tweetů tak, aby bylo v rychlosti srozumitelné, o co se jedná a poté níže si můžete přečíst komplet BT v originále. Doufám, že vám tento styl přijde lepší a srozumitelnější, jakoby vám ho někdo vyprávěl u piva či ve škole ;) Takže tolik k vysvětlení přesuňme se k výsledku:

Stav oficiálních fór a diskuzí kolem class balancu:

Spousta lidí si stěžuje na fakt, že Class fóra obsahují buď fňukání či machrování nad nerfy nebo boosty určitých class. Zdali by nebylo lepší "nějak předělat" systém tak, aby každý našel to, co hledá vyjma těchto zbytečných témat jako "Hunter zase nerflý achjo...", kde hromada lidí buď řve, ať to Blizzard spraví nebo zase, že je to fajn a podobně. Ghostclawrer toto prakticky odpálkoval tím, že opět mluvil stylem "tak něco navrhněte", přičemž návrhy zavrhl stylem "a proč si myslíte, že takto to bude lepší?"

Druhá část se týká Questů a reputací:

Otázky se opět točí kolem toho, jak je levelení altů v Pandarii neskutečný opruz. Dále jak vidí questění jako takové, a potom zda-li by nebylo vhodné zobrazovat reputaci, kterou dostanete, přímo pod Questem při zadání. Nakonec je tu otázka proč je questění/získávání reputace takové a ne makové jako ve WotLK či Cataclysm. Ghostclawrerova odpověď zněla tak, že si představovali, že více zón znamená lepší volby pro questění (například Valley of four Winds nebo Krasarang Wilds). Dále, že zpočátku bylo questění moc pomalé, což "zlepšili" pár patchů zpátky, kdy snížili počet XP mezi levely. Poté, že různé způsoby získávání reputace by vypadaly moc prioritně (čti: že by je dělali všichni hromadně, aby to měli co nejdříve). Čili farmení trashe v raidech nebo nekonečné běhání určitého dungeonu. Takže prý že tento styl dává lépe na výběr. A úplně na závěr, když lidé byli otrávení množstvím daily questů v Pandarii, tak poslední patch přece tak strašně moc daily questů přece nemá (což je tedy skoro k smíchu, protože se prakticky ugrindíte k smrti).

Zde jsou blue tweety ve svém originálním znění:

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Astra 01.10.2013 v 10:49:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

30.09.2013 23:34

nevim co sem zatim vyexpil 11x 90lvl tak nejotravnejsi expeni bylo v wotlk, pandaria kdyz zbirate artefakty po mape tak to de hodne rychle

ofik 30.09.2013 22:43

milanko - s tým súhlasím, to zdielanie sa mi moc nepáči pretože keď hrám alta tak neviem či daný achiev mám alebo som ho získal cez maina. Na druhú stranu má to svoj význam. Niektorí hráči by potom asi cítili mať povinnosť splniť všetko a robiť to na viac postavách je voprus.Mohlo by sa to aspom nejako odlišovať buď nejakou farbou alebo by to bolo niekde v nadstaveniach aby ti ukazovalo získané achievmenty len na postave s ktoroou si ich získal.

milanko 30.09.2013 22:20

Nie už zdieľanie achiv a mountov spôsobilo že každá lvl 1 má titul ktorý získa v nejakom raide a na vyšom leveli brutálneho mounta.Tým tituli stratili posledné čaro a význam v očiach hráčov ktoré tam bolo.To je asi také že každý na serveri ma full epic a obrovské množstvo ma aj legendarny cloak no logic man.Načo je niečo epic,legendárne alebo pekný mount super titul keď to má každý?Budu musieť vymislieť niečo čím sa môžu farmeri a skill hráči odlíšiť od priemerných hráčov.

Anstriber 30.09.2013 21:39

škoda že repky nejsou account wide,ale stejně byl nejhorší start pandarie kdy nebyl žadný +100% bonus apod

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet