Braindeadly - PvP Hunter

http://media.wowfan.cz/uploaded/braindeadly
Blíží se nám Arena Tournament, registrace jsou v plném proudu a tak si dáme takový menší PvP předkrm v podobě nabušeného videa, které natočil hunter s přezdívkou Braindeadly. Ve videu s názvem Braindeadly 4 nejsou záběry, jak to nandává nezkušeným hráčům, ale jak zabíjí přední hráče jako Azael, Talbadar, Cdew, Vanguards, Sodah, Mes, Jahmillz, Igno, Filovirus, Metaphors, Massivez, Js, Venruki, Benys, Chrysalid a další.
PriestHDK sestava byla tvořena s jeho spoluhráči Mehh a Rghxwhfgjfdk. S nimi se dostal taky na hranici ratingu 2630, což odpovídá asi ratingu 2900 před změnou MMR. Dalšími spoluhráči byli: Mehh, Rghxwhfgjfdk, Jimos, Skoez, Diggle a Nerox. Většina zápasů se odehrála na US, EU a Oceánských serverech. Některé zápasy ve videu se konaly na turnaji NAO. Všechny zápasy za Alianci byly v battlegrupě Nightfall-US, což je podle Braindeadlyho nejlepší grupa z US serverů. Jestli vás zajímají jeho další videa, máte níže ve spoileru jeho předchozí počin - Braindeadly 3. Pro více videí navštivte jeho YouTube kanál. Pokud chcete Braindeadlyho dále sledovat, můžete to udělat na následujících odkazech:

Arena Pass 2012 - Soutěž #1

Nezapomeňte také na naši soutěž, kde můžete hrát o ingame mounta nebo pety. Máte velkou šanci na výhru v soutěži o zajímavé ceny. Napište nám, jak byste se nejlépe připravili na Arena Pass. Nemáte přístup na Arena Pass server a přeci jen se chcete zapojit do soutěže? Není problém. Napište nám něco o týmu na main postavách na live serverech. Jak se vám líbí videa? Máte problémy s huntery v arénách či battlegroundech? Za jakou hrajete classu?

Naposledy upravil/a Astra 15.04.2012 v 19:16:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Coxx 15.04.2012 23:30

Díky za skvělý článek a upozornění na super videjko

HonkL 15.04.2012 20:40

Ty videa fakt dobře provedený ale po 5min mě to přestalo bavit

Ellendway 15.04.2012 18:49

Tento Hunter je Hunter s velkým H.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet