Brew steins

Jste velkým fanouškem Warcraftu a pořád cítíte, že vám něco chybí? Wowsteins.com, tedy obchod s tematickými půllitry, nyní rozšířil svoji nabídku o nový originální pivonosič, který příznačně pojmenovali ,,RAWGRLRLRLRRLGLRL!!!“. Pokud tedy vedle hraní WoW také rádi popíjíte pivo, určitě by tento doplněk neměl chybět ve vaší sbírce. Tedy… pokud si takovouto hračku vůbec můžete dovolit.

Limitované edice těchto rádoby půllitrů vás mohou přijít až na 160$ (3200,-/130€), přičemž cínové víko je celé pozlacené. Vedle toho se v nabídce nacházejí půllitry z tzv. Epické kolekce, kterým také nechybí nádherný design. Ceny těchto nádob se pohybují kolem 90$ (1800,-/72€). Pamatuje na Tankard O’ Terror? I ten si můžete nechat poslat až před vaše dveře za 40$ (800,-/30€).

Uznejte, že se jedná o nádherné kousky, ale při takovýchto cenách je to nejspíš i podmínkou. I přesto, že jsem až doteď používal slovo ,,půllitr", tyto kousky mají něco přes 25cm a váží necelých 1,5kg. Objem bude tak o pár kapek větší, než se zdá.

BrewsteinBrewstein

Brewstein
Máte žízeň? :)


Starcraft II Commercial



Dnes večer bych ještě rád trochu odbočil od Warcraftu. Blizzard vypustil novou reklamu na připravovaný Starcraft II, který už mnozí z vás jistě vyzkoušeli v rámci beta testování. Na naše televizní obrazovky se asi tato reklamní upoutávka nedostane, nicméně k nám na web ano!



Starcraft bude v obchodech dostupný 27.7.2010.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Accept 12.06.2010 23:03

,,RAWGRLRLRLRRLGLRL!!!“ bych si nechal líbit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet