Byly uniklé plány Blizzardu pravé?

/pic/news/bluepost

Začátkem měsíce jsme vás informovali o uniklém plánu Blizzardu na další roky a hned se objevila vlna spekulací o pravosti tohoto dokumentu. Před pár dny se objevily nové informace, které by mohly potvrzovat určitou pravost tabulky.

Na webu MMOgamesite se objevily informace, že byl ze své funkce odvolán hlavní manažer čínské pobočky Ye WeiLun. Důvod byl uveden jako "neznámý", Blizzard tedy raději nechce oficiálně sdělovat, co se stalo, a vše by asi nejraději zametl pod pokličku.

Podle anonymního zdroje MMOgamesite světlo světa spatřily ještě další dokumenty, které obsahují mj. počet předplatitelů World of Warcraft, zisky firmy, rozpočty na reklamu či plány pro média.

Podle české mutace Eurogameru je v tabulce vyobrazen fiskální rok, nikoliv kalendářní, jelikož tabulka byla určena pro akcionáře. Ovšem server zároveň dodává, že:

... v takovém případě by neseděla data vydání druhého dílu StarCraftu II nebo již brzy vycházejícího datadisku World of Warcraft: Cataclysm. Což lze teoreticky vysvětlit tím, že tabulka s daty má pocházet někdy z jara letošního roku, kdy mohly být termíny jiné.

Na závěr lze z výše uvedených informací usuzovat, že tabulka asi nebyla nikým vymyšlená a že pravděpodobně byla pravá. Ovšem vždy budou mít lidé pochyby a časem uvidíme, zda se tabulka nepletla. MMOgamesite nahodil ve své novince otázku, zda Ye WeiLun data neukradl pro konkurenci. Co myslíte vy?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 10.12.2010 v 17:34:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

siriand 06.12.2010 19:32

No, ono v Číně je WoW drženo zkrátka, omezení atp.-to je ale známá věc, proto má v číně konkurenci, teda třeba ještě ne, ale je ve vývoji...

blade-22 06.12.2010 19:14

OWEN
jasne chucka norrise
ne blizzard uctiva chucka norrise vsemy moznymy prostredky

Dommis 06.12.2010 19:11

Taky mi prolétlo hlavou: Jakou konkurenci?

OWEN 06.12.2010 18:25

Draw
on má blizzard konkurenci jo
jasne chucka norrise

Draw 06.12.2010 18:19

on má blizzard konkurenci jo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet