Cataclysm Q&A, Talenty, Download WoW

Blizzard před nedávnem vytvořil svůj kanál na Twitteru a v jednu chvíle se dokonce odpovídalo na dotazy návštěvníků. Zatím Vám tedy přináším otázky a odpovědi ohledně nového datadisku Cataclysm. Informací se o něm objevuje čím dál víc, brzy asi budeme muset jeho sekci předělat :).
Q: Bude nová funkce Path of the Titans zabírat tolik času jako Sons of Hodir reputace? A: Sons of Hodir reputace byla jednoduchá, spíš bychom chtěli něco na způsob Argent Dawn reputace. Berte jako fakt, že nechceme aby Path of Titans bylo o nějakém grindování, spíš chceme, aby jste si na každém kroku té dlouhé cesty připadali spíš jako uprostřed nějakého obrovského questu nebo achievemntu (jako bylo třeba zabití všech bossů v daném raidu). Takže by to mělo být orientované spíš na dosahování nečeho než na grindování. Q: Jaký je nynější Deathwingův vztah se Starými bohy? A: Kdybych to vyjádřil Facebookovou mluvou, řekl bych: "Je to komplikované". "Svobodný" i "Ženatý" jsou v tomto případě moc extrémní. Q: Bude v Cataclysm nějaká zóna podobná Wintergrasp? A: Ano, bude tam ostrov na pobřeží Eastern Kingdoms se jménem Tol Barad. Hráči budou bojovat o kontrolu nad ostrovem a jeho slavným vězením. Když se navíc zrovna nebude bojovat, zjistí hráči, že jim zóna bude v mnohém připomínat Isle of Quel'Danas, protože zde bude velké množství questů s případným náhodným World PvP (předpokládaně). Q: Thousand Needles se bude hodně měnit; jak ho Cataclysm postihne? A: Jako důsledek katastrofy (Cataclysm) bude celé Thousand Needles zatopeno vodou! Q: Když se bude Cataclysm vracet do starého světa, plánujete znovu použít staré reputace? A: S každým datadiskem přinášíme nové reputace s novými odměnami. Někdy přinášíme reputace, které jsou jasně propojené s některými staršími, jako Argent Dawn/Argent Crusade a Cenarion Circle/Cenarion Expedition. Neaktualizujeme staré odměny pro existující reputace, protože nechceme nové postavy postavit před takovou nevýhodu. Q: S odstranením defense v Cataclysm, bude stále plátová zbroj mít nějaké obranné staty nebo budou tanci a dps mít stejný gear? A: Výbava pro taky bude stále mít obranné staty, akorát už nebudou mít defense stat. Takže abych odpověděl na otázku: Výbava pro tanky a dps nebude stejná. Q: Plánujete dělat něco s Grim Batol ve Wetlands? A: Ano, plánujeme, že Grim Batol bude jedna z raid zón v Cataclysm. =] Q: Co plánujete dělat se starými gobliny řízenými městy? A: Většina těchto měst bude pracovat jako normálně. Existující osady Goblinů budou stále samostatné a budou stále neutrální.
UPDATE(Jerryky): Sekce talenty je opět funkční a byli předělány všechny talent buildy. Více informací ZDE UPDATE (Wrent - 22:50) - Hodně lidí se ptá, kde můžou stáhnout World of Warcraft. Já Vám přináším legální link na stažení...

Naposledy upravil/a Wrent 23.10.2009 v 22:51:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet