Čínské guildě se podařilo dostat k Argusovi

  Legion    7.3    PTR   

Není to tak dávno, co bylo na PTR spuštěno testování nově připravovaného raidu Antorus, the Burning Throne. K testování však měl být dostupný jen Varimathras, The Coven of Shivarra, Aggramar a Kin'garoth.

 

Guildě <NeverGankAsuka> se ale podařilo dostat až k Argusovi a dokonce ho i zabít. Spousta hráčů toto považuje za bug, protože Argus stále nebyl spuštěn k testování. Proto dokonce na redditu vznikl titulek, který říká, že se k bossovi tato guilda probugovala.

 

Podle samotného uploadera videa a člena této guildy je to nesmysl, protože po poražení Aggramara si jednoduše popovídali s Magnim Bronzebeardem, který je portnul do Pantheonu, kde stál samotný Argus.

 

Ačkoliv tam boss jako takový stál, nevím, zda se to dá nazývat bossem, jelikož se nejednalo o elitu,  šlo ho stunovat, nemluvě o interruptování spellů, takže se jednalo o poměrně jednoduchý fight. Tudíž si mysleli, že se bude nejspíš jen jednat o možnost od Blizzu, jak dokončit quest na legendary ring.

 

 

Jaký na to máte názor vy? Myslíte, že se tam Argus nacházel naschvál? Nebo se jedná o bug? To nám dejte vědět do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zvejkyn 22.08.2017 11:44

Na PTRku to nikomu neublíží nechápu proč z toho na redditu lidi dělaj takovej vyrvál.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet