Clash of the Fansites - Jerryky

Jerryky


Meeting a dojmy z posledních dnů - 5.6.2010



V poslední době jsme moc nehráli, bylo to způsobeno hlavně špatným počasím, které bylo opravdu aprílové. Nejhůře na tom byl Snake, kterému internet opravdu lagoval a vypadával, že se sekal i na TeamSpeaku, když už mu to šlo v pohodě, tak zase začal lagovat Tomololo a ke všemu Wintrell měl raid, takže se nedalo nic podnikat. I přes tyto problémy jsme opět zažili pár skvělých zápasů ve kterých jsme se museli opravdu hodně snažit, abychom vůbec vyhráli. Tomololo by to měl všechno dát do videa, které by mohlo být v neděli hotové, takže ti co neviděli stream, mohou se podívat na video. :)

Jednou z kuriozit byli opět různé kombinace teamu, mezi kterými byl ten nejzajímavější a nejhorší asi Frost Mage a dva Arcane Magové, kde jsme se nemohli dostat přes všechny ty ovečky a když už se nám to podařilo, damage byl tak velký, že to nešlo ani uhealovat. Myslím si ale, že je to škoda a možná zbytečně prohraný zápas, trochu nás to překvapilo a nikdo nevěděl co v takové situaci dělat. Dost se mi také líbilo, že jsme hráli snad třikrát proti teamu, který se ještě před začátkem arény odpojil a při třetí hře zůstal a totálně nás rozsekal, nad čímž nám zůstal rozum stát. :D Ovšem pravděpodobně nejdelší zápas, který jsme hráli byl proti Paladinovi, Warlockovi a Warriorovi, kteří ne a ne umřít, když jsme zabili Paladina, umřel nám pro změnu Tomololo. Měli jsme však výhodu, oni neměli heal a my jo. :D Musím říct, že se Snake opravdu snažil, aby ty dva zabil, což se mu nakonec podařilo, naštěstí. :) Hodně krát sem se divil, jak hodně záleží na aréně a na náhodě, podobné kombo jsme proti sobě měli i v Dalaranský aréně, kde jsme po dlouhé bitvě prohráli, protože Warlock a Rogue jsou dost nepříjemní soupeři a když člověk nemá manu, je to taky špatný...

Náš nový rekord v ratingu je 1127, který jsme pak zase ztratili, hlavně díky opravdu zvláštnímu systému počítání ratingu, který je opravdu úžasný. :D Dobrá nálada postupem času opadla a tak jsme se po dvou hodinách rozhodli pro jistotu přestat a nechat to na jiný den.

Včera, to jest 4.6.2010 se konal "meeting" všech fan stránek, které se účastní Clash of the Fansites. Sešli jsme se snad skoro všichni, jak zastupitelé z Francie, tak ze Španělska, Anglie, Německa, Polska a Srbska a mnozí další. :) Níže jsou dva společné screenshoty, které uveřejním předčasně. Více najdete v článku později. Mno, a to bude prozatím vše, ještě dopíšu malej návod na Caith UI, hlavně pro ty, kteří neumí anglicky a chtějí používat toto skvělé UI. :)
lista

World of Warcraft | Wrath of the Lich King | Dragon Age: Origins | Napoleon: TW

lista


Fail a Victory! Rating 1000+ - 1.6.2010



Od poslední aktualizace uběhl nějaký ten den a my se za tu dobu určitě zlepšili, jak ve skillu, tak v ratingu. Potkali jsme pár bláznivých lidí mezi který patří naháči nebo leaveři. :D Vše začalo tak nevině, až jsem si říkal, jestli je to vůbec možný. Snad během 10 zápasů jsme potkali team, který se postupně připojil do arény, aby vzápětí zase leavnul, poté jsme narazili pro změnu na "naháče", hráče, kteří neměli gear a jen jezdili dokola na mountech, abychom je tak snadno nezabili. Nebo team, který si v Nagrandské aréně udělal na startu ohníček a nejspíš se snažil opékat nějaký maso, z čehož jsme dostávali záchvaty smíchu. Také jsme chtěli napsat ticket, protože se jeden team rozhodl bugovat v trubce v Dalaran aréně a jen zdržovat, naštěstí je to po několika minutách konečně vyhodilo ven a my je mohli zabít.


Konečně jsme se dostali do příznivějšího poměru výhra/prohra a dlouho jsme měli jen o dvě prohry více než výher, což nám udělalo opravdu radost a dodalo nutné sebevědomí, které jsme potřebovali, abychom mohli pokořit další stupeň a dostat se tak ještě dále. Měli jsme takové štěstí na soupeře, že nám to přišlo až divné. Ovšem našli se opět teamy a kombinace, které jsou nad naše síly - prozatím. :P Velké potíže nám dělá team, který má Rogue a Enha Shamana, jehož Blood Last/Heroism je opravdu smrtící, a pokud jim to kritne, je to téměř instantní smrt. Možná by stačilo trochu nerfnout Shamanovy vlky, ale to by si zase někteří stěžovali, že jsou moc slabý. Nechám to raději na Blizzardu. Zajímavé kombo bylo také Disco Priest, Resto Druid a Moonkin, ale to se dalo ještě dát, protože na straně soupeře vznikl malý chaos a Mana Burn udělal své. :o) Pěkným oříškem jsou také "plate" teamy ve složení Paladin, Death Knight a Warrior, kdy DK nejde zabít, Paladin háže Hammer of Justice jak na běžícím pásu a Warrior whirlwindem zabijí hráče v clothu -> nás. :D Náš Rogue si o plate ztupí dýky a je z toho prohra... však my na něco přijdeme a pak to bude obráceně. :P


Dnes jsme potvrdili, že nám rating 1000+ právem náleží, obstojně jsme si ho totiž udrželi a dokonce ještě navýšili a už jsme jen kousek od ratingu 1100. Máme odehráno přesně 100 arén, jsme mezi top 550 teamy (alespoň v době psaní blogu) a všichni doufají, že se dostaneme ještě trochu výš a ukážeme tak všem, že i PVE hráči můžou uspět v aréně!

Nezapomeňte také sledovat náš stream, který sice neběží pořád, ale dáváme vždy vědět do shoutu, na twitter a Facebook. Občas také streamuju jiné hry, takže se nedivte, když uvidíte například hru Blur nebo Split Second. :)

Pokud vás zajímá, jaký používám addony, tak je to Caith UI, které můžete stáhnout ZDE. Jsou funkční i na patch 3.3.3.
lista

World of Warcraft | Wrath of the Lich King | Dragon Age: Origins | Napoleon: TW

lista


Založení priesta a první arény - 29.5.2010



Shaman. Ano, Shaman se stal naším zabijákem, který mě donutil dát stranou Rogue a vytvořit si char, za který alespoň umím hrát. Při vytváření Death Knighta, za kterého hraji už od bety WotLK, jsem si říkal, že DPS nemusí být to co hledám, (i když nejlepší dosažený rating na ofíku byl něco přes 1800 při starém aréna systému) kliknul jsem tedy na kolonku Priest, za kterého jsem hrál v BC a za kterého mě to opravdu bavilo. Vytvořil jsem tedy Blood Elfku Priesta s blond vlasy a culíkem. :) Po nalogování do hry jsem se vydal k vendorům a nakoupil vhodný gear, abych využil možnost nákupu tolika věcí, využil jsem armory a koukal se na ostatní hráče a jejich gear, po několika úpravách bylo dokonáno.

Šel jsem tedy před Orgrimmar vyzkoušet pár duelů, který nebyli zase až tak hrozný. Poté, co jsem si přizpůsobil rozvržení spellů, založil Ellendway 2v2 team a šlo se zkoušet. Dostupný byl i stream od Elleho, na který se koukal po celou dobu přes 100 lidí. Po pár arénách, kdy jsem se učil Mana Burnovat - což nebylo lehký, když Ellendway rád umíral, :) jsme i pár arének vyhráli a spokojení byly všichni. Ellendway pak pojmenoval svého peta "Jerryky" a vymyslel tak název pro 3v3 arena team - Heal My Pet OMG. Proč a jak ho to napadlo, se musíte zeptat jeho. :)

Včera jsme se konečně sešli všichni a mohli jsme tak vyzkoušet pár her 3v3. Po úvodních několika prohraných se nám konečně zadařilo, náš první vyhraný zápas a skóre 1:4... Poté se nám už celkem dařilo, hlavně když na nás v Orgrimmar aréně vyběhli protihráči bez eq a jen bláznivě pobíhali. :D Naše skóre se posunulo na 4:6, a to nám trochu zvedlo sebevědomí. Bohužel nám to moc dlouho nevydrželo a opět jsme se trochu pohoršili - 8:14. V dalších arénách jsme narazili na několik silných soupeřů, a tak jsme skončili na skóre 9:18... Pomohlo k tomu taky to, že soupeř doslova one-shotnul Wintrella, takže jsme toho už moc nezvládli udělat. Dokonce jsme měli tu smůlu, že jsme potkali tři Shadow Priesty nebo tři Moonkiny, které jsme nedali. Abych řekl pravdu, nečekal jsem, že narazíme na hráče, kteří jsou mnohem horší než my, protože takovej Warrior, kterej zamnou běhal po celý aréně, aniž by mi nějak zvlášť ublížil, to asi moc neuměl.

K teamu se také připojil náš fanoušek Tomololo, který obětoval možnost vyhrát peta nebo titul za ne moc časté chození arén. Za to se však můžete těšit na video. :)Po odehrání 27 arén, jsem si říkal, že budu muset svůj gear trochu upravit, a tak se taky stalo, hlavně po zjištění, že místo +20 haste rating mám +20 hit rating. :D Vyměnil a přegemoval jsem pár itemů, což vedlo určitě k vylepšení postavy a snad i užitečnosti. Ještě jsem upravil talenty, které by teď měli více podporovat team, takže doufám, že to dnes při hraní arén bude k užitku.
lista

World of Warcraft | Wrath of the Lich King | Dragon Age: Origins | Napoleon: TW

lista

Pvní dojmy - 27.5.2010



Když jsem nedávno otevřel email od Blizzardu, nestačil jsem se divit. V emailu byla pozvánka na Arena Tournament server a k tomu několik bodů s podmínkami, mezi nimiž byla nemožnost získání odměny v podobě peta nebo titulu, který se dá na turnaji získat. Jedna z dalších povinností byla, informovat návštěvníky webu na novinky v turnaji, což jsem považoval tak trochu za samozřejmou věc. A tak jsem dál vědět týmu o této možnosti, na kterou byli celkem rychle reakce, a tak jsme po malé diskuzi vybrali team, který se zúčastní turnaje a bude Vás informovat o novinkách, které se na turnaji odehrají. A tady začíná náš příběh...

Jako první postavu jsem si vytvořil Rogue, za kterého jsem si chtěl vždycky zahrát se slušným equipem. Po nalogování do hry mě přivítali zdi Orgrimmaru. Vydal jsem se tedy směrem k bance, kde jsou rozmístěny důležité NPC včetně trenérů, kteří mají tier 2 set. Každý vendor, který prodává ať už gear, enchanty nebo gemy, je tu třikrát, aby se tak dostalo na každého. Vendoři prodávají opravdu všechno o čem se vám může zdát, ať už jsou to tier 10 nebo Wrathful sety nebo ostatní části gearů, můžete si tak nakombinovat gear podle chuti a časem upravovat (vše je totiž zdarma). Abych řekl pravdu, nakupování jsem si opravdu užil a nyní mi leží v batohu kompletní jak PVE tak i PvP gear s několika alternativními itemy.

Po úspěšném nakupování, nastavení addonů a talentů jsem se vydal před Orgrimmar na pár duelů, z kterých jsem moc šťastně nevyšel. Vydal jsem se tedy společně s Wintrellem ke Stormwindu, kde jsme chtěli pozabíjet pár Alíku. Když jsme však dorazili na místo, zjistili jsme docela nepříjemnou věc... Všichni Alíci byli moc přátelští a ještě k tomu nám rozuměli, takže jsme si mohli posílat i whispery. Jestli s námi můžou sdílet partu jsme ale už nezkoušeli, takže jsme se vrátili do Orgrimmaru a šli pár arén na zkoušku. Ukázalo se však, že nám to za Rogue opravdu nejde. :)

Abych to tak shrnul...
  • Instantní 80.level postavy
  • Kompletní Wrathful set
  • Možnost přizpůsobit si gear podle svých představ
  • Dostatek možností k procvičení (duely, arény)
  • Rozumíte opačný frakci!
  • Nekonečno goldů!
První den jsem si opravdu užil a myslím, že i Wintrell byl nadšený, ovšem nejsme tam jen kvůli hraní, proto už teď připravujeme další články, na které se můžete těšit.

PS: na sekci se stále pracuje, proto se může kdykoli změnit.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.06.2010 v 12:03:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

metaloman 02.06.2010 21:11

Jerryky mohl bys mi pls poradit jak nainstalovat ten CaithUI

Vikano 30.05.2010 20:42

Jerryky mohol by si pls na forúm PMkou poslať aké používaš addony...bo keď pozerám na stream tak mi lúbia viac ako tie, ktoré používam teraz...mám rovnaký nick ako tu...vopred thx

cerberos 28.05.2010 13:44

že se s alíkama rozuměli i přes whisper? a byli přátelstí? Hm zajímalo by mně jak by přivítali mně,když mi nad mojí hlavou visí mé jméno s titulem OF THE HORDE....

Ellendway 28.05.2010 00:22

Jerryky
Nejsou tam žádné profese jen pusto a prázdno
A mana burn......

Jerryky 27.05.2010 23:44

Nejsou tam žádné profese jen pusto a prázdno

Bartyx 27.05.2010 23:32

Jerry už udělali i profese? Tenkrát když to bylo poprvé (S3 v BC), tak ještě nebyly. Nejsem žádnej profi PVPer, ale s rougem sem zvyklej na Eng gadgety a docela by mě to asi rozhodilo.

Dreadlord 27.05.2010 21:42

Fun oficial server = Arena Tournament ale inak najs recenze

Empatic 27.05.2010 21:41

Jerry? Mana Burn :-)

DaveL 27.05.2010 20:58

byla zábava jak je dva rogue zmlátil resto shaman pouhým searing totemem

Jerryky 27.05.2010 20:50

jojo, oba dva. bylo to jen pro zábavu, teď už mám priesta, více zítra :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet