Co nového ve 3.1

Ačkoli jsem Vás už odpoledne odkazoval na náš článek o patchi 3.1, nejsem si jistý jestli je dostatečně přehledný. Ani nevím, jestli ještě dnes stihnu doplnit patch notes (nejspíš ne), takže ty můžete očekávat zítra. Proto tu pro Vás mám ještě takové malé shrnutí, které také využívá shrnutí z mmo-champion.com.

  • Ulduar - Nová raid instance, která bude obsahovat 14 bossů (1 je volitelný - a velmi těžký), přidá až 800 nových předmětů a asi 150 nových achievemntů! Ulduar bude mnohem těžší než Naxxramas a bude obsahovat několik těžkých módů (podobně jako 3 draci a Sartharion) - s achievementem a speciálním lootem. Nejdříve začínáte venku a postupně se probojujete dovnitř a odtamtud do podzemí, kde vyzvete samotného Starého boha Smrti.
  • Tier 8 sety, Legendární palcát - V Ulduaru budou padat nové Tier sety, s pořadovým číslem 8. Na vzhled se podívejte do našeho článku, zatímco na statistiky na mmo. V Ulduaru budou také padat části legendárního palcátu pro healery. Těchto částí budete muset získat 30, poté složíte předmět, z něhož získáte úkol na zabití posledního bosse speciálním způsobem. Za splnení tohoto úkolu dostanete právě tuto legendární zbraň. Více v novince Povídky, Info, Redaktoři WTF???.
  • PvP - S novým patchem se brzo objeví nová Arena Season - č. 6. Přinese mnoho nových předmětů, ale také kompletně překope bodový systém v arénách. Do Vault of Archavon také přibude nový boss: Emaron the Storm Watcher
  • Nový nebojoví peti a mounti - Někteří budou padat v Ulduaru, někteří budou za eventy a většina za Argent Tournament. Mounti se mimochodem naučili plavat. Mounti | Peti
  • Dual Spec - S patchem se budete moci za poplatek 1000g naučit schopnost mít dvě talentové specializace. Mezi nimi budete moci nakonec úplně libovolně přepínat. Budete také mít možnost přepínat mezi kombinacemi Glyfů a později také mezi kombinacemi gearu.
  • Mapy dungů - Ve všech dungách jsou nyní mapy :). Sbohem Atlase, nyní nám stačí jen Atlas loot :).
  • Argent Tournament - Nový event v Icecrown, Argent Crusade zde založila "arénu", kde si každý může otestovat své schonosti v boji. Nachází se zde spousta nový daily questů a dokonce souboje na mountech! Vyberete si jedno ze svých hlavních měst a budete bojovat za něj. Až se stanete jeho šampionem, budete si moci koupit zajímavé odměny.
  • Glyfy, Profese - U hodně profesí se změnily potřebné materiály na některé výrobky. Přibylo hodně nových glyfů.


Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:56:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet