Command Center a Nether Disruptor jsou aktivní

  Patch 7.2    Tomb of Sargeras    Broken Shore   

 

Hráčům se opět podařilo odemknout nové budovy na Broken Shore. Tentokrát se objevila budova Command Center, která bude hráčům k dispozici další tři dny. Budova je aktivní společně s Nether Disruptorem. Hráči tak mohou využívat obou budov zároveň.

 

Command Center

Budova odemyká nová vylepšení v podobě spell #239648, která poskytují:

  • Nový World Quest pro Cathedral of Eternal Night. Hráči se tak budou moci více soustředit na nový dungeon, který vyšel v poslední aktualizaci.
  • Při souboji s nepřítelem se na Broken Shore objeví pomocníci, kteří vás mohou v průběhu souboje léčit. Společně s tímto si můžete dopřát i spell #241911, který zvýší vaše poškození. Nepřátelé tak budou umírat rychleji!
  • Můžete poslat své pomocníky na Challenge Mission. Odměny za tyto mise byly opraveny, a proto můžete získat mnohem více Artefakt Power – od 3 tisíc do 5,5 milionu AP (item #147548).

Další vylepšení

Nová budova poskytuje i několik dalších vylepšení, které mohou hráči využívat. Stačí si promluvit s NPC Commander Chambers a hráči získají spell #240987 buff. Toto vylepšení poskytuje 10% vylepšení všech statistik hráče na Broken Shore, což ulehčí souboje s nepřáteli.

 

Stejně jako u Mage Tower se může u Commander Center objevit v budoucnu jiné vylepšení. Tato vylepšení jsou náhodná.

 

Nether Distruptor

Společně s Command Center můžete využívat i bonusy odemčeného Nether Distruptoru. Tato budova poskytuje bonus spell #239647, který odemyká:

  • Čtyři nové World Bosse na Broken Shore – Si’vash, Apocron, Malificus, Brutallus. Ze všech bossů máte šanci na získání předmětů o item levelu 900.
  • Po celém Broken Shore se může objevit Unstable Nether Portal. Při použití item #147775 můžete vyvolat elitní nepřátele.
  • Máte-li profese na 800. úrovni, můžete získat item #147451, který je určen pro výrobu nových legendárních předmětů.

Další vylepšení

Pokecejte si s NPC Commander Chambers a získejte spell #239968, se kterým získáte šanci na navrácení Seal of Broken Fate v případě, že bonusové losování odměny za zabití bosse selhalo. Získáte tak větší šanci na zisk nějakého předmětu, který by se vám líbil.

 

Stejně jako u ostatních budov je i toto vylepšení náhodné a může být během příštího dokončení stavby změněno na něco jiného. A na co se můžete těšit příště?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vatt'ghern 12.04.2017 14:08

Brutallus, ten byl v Sunwell

EmperorNight 10.04.2017 19:04

Můžu se zeptat jak fungují ti nový world bossové?
Vždycky se mi na mapě ukáže třeba ten Apocron a než za 15 minut vylezu z dungu a kouknu tam, tak už tam zas nikdo není

ebolus 10.04.2017 20:22

Když jsi v instanci, tak to ukazuje na mapě všechny wb. Aktivní je ale vždy jen jeden. Zřejmě je to bug, už od WoDka.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet