Dalaran Cooking Daily Questy

Jednou z největších novinek Wrath of the Lich King jsou cooking daily questy. Každý den je dostanete v Dalaranu. Aliance a Horda mají v Dalaranu své vlastní oblasti, do kterých nepřátelská frakce nemůže vstoupit. Samozřejmě obě frakce mají vlastní hospůdky a v nich kuchyně. V obou kuchyních jsou 2 NPC - kuchař a pomocník. Od kuchaře dostanete vždy jeden náhodný daily cooking quest. Je jich celkem 5: Od vendora si můžete koupit recepty.

Za každý quest dostanete jeden nebo i dva Dalaran Cooking Award a jeden Small Spice Bag, u kterého je také malá šance, že v něm najdete Dalaran Cooking Award, ale má také 100% šanci na drop Northern Spices (potřebný téměř ke každému jídlu z Northrendu) a menší šance na drop Old Spices a Baby Spice.

Dalaran Cooking Award
Za jeden award si můžete koupit 10x Northern Spices nebo za tři awardy recepty na vaření. Celkem jich je 24 a seznam naleznete na wowhead.com.

Baby Spice
Toto koření je vyloženě věc jen pro srandu. Můžete jej hodit na koholiv a on se na 30 vteřin zmenší o 50%.

Old Spices
Také snad nemá žádný účel. Můžete to hodit také na kohokoliv, což způsobí, že se na cíli objevi buff na 5 min (Smelling Great - voníte skvěle).

Návody na cooking questy



Cheese for Glowergold
Tento úkol uděláte jednoduše v Dalaranu. V hospodě posbírejte 6x Half Full Dalaran Wine Glass a naproti u obchodníka se sýry seberte jeden Aged Dalaran Limburger. Nakonec spojte pomocí Empty Cheese Serving Platter. Hotový quest odevzdáte v Dalaranu u Leatherworking trenéra.

Convention at the Legerdemain
K tomuto questu je zapotřebí 4x Chilled Meat, které nejlépe získáte v Zul'Draku z Icepaw Bear, ale také ze spousty jiných zvířat v Northrendu, a 1x Jug of Wine, který získáte v Dalaranu u sýraře. Chilled Meat upravíme vařením na Northern Stew a poté odevzdáme v dalaranské hospodě.

Infused Mushroom Meatloaf
Zde je zapotřebí 2x Chilled Meat, které nejlépe získáte v Zul'Draku z Icepaw Bear, ale také ze spousty jiných zvířat v Northrendu, a 4x Infused Mushroom, které naleznete v dalaranském podzemí (vchod hned vedle východu přistávací plošiny). Nakonec vše smícháme dohromady nad ohništěm pomocí Meatloaf Pan. Quest odevzdáme u obchodníka v Dalaranu, který se nachází v druhém poschodí.

Mustard Dogs!
Tentokrát budeme potřebovat 4x Rhino Meat, nejlépe ho získáte ve The Storm Peaks z Ice Steppe Rhino, ale také z dalších nosorožců např. v Borean Tundře. Poté maso upravíme na Rhino Dogs. Ještě budete potřebovat 4x Wild Mustard, které najdete uprostřed Dalaranu. Nakonec to vše smícháte za pomoci Mustard Dog Basket!. Quest odevzdáme v Dalaranu archmágovi, který stojí na přistávající ploše. Za tento quest jsou dokonce dva Dalaran Cooking Award.

Sewer Stew
Tady bude zapotřebí 4x Chilled Meat, které nejlépe získáte v Zul'Draku z Icepaw Bear, ale také ze spousty jiných zvířat v Northrendu, a 4x Crystalsong Carrots, které najdete v Crystalsong Forest přímo pod vznášejícím se Dalaranem. Tyto ingredience smíchejte pomocí Stew Cookpot nad ohništěm a odevzdáte v dalaranském podzemí.

Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 12:24:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

opruzenina 21.02.2011 19:35

Já bych třeba doporučil na rhino meat a chilled meat moby v Sholazar basin kousek severně od hemetova campu. Jsou tam zároveň nosorožci a zároveň tygříci, ze kterých dropuje chilled meat téměř vždy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet