Darkmoon Faire, ToTp - Behind the Movie

Dneska taková aktulizace všude trochu -> Zde je seznam toho, co jsem přidělal na webu .. klinutím na odkaz se přesunete poblíž a můžete si přečíst víc ...
  • Obálka předplacené karty - Pokud si chcete jít do obchodu koupit kartu na 60 dní a chcete přesně vedět jak to vypádá, WOcas naskenoval obálku, takže už budete vedět. Najdete ji v sekci Zakoupit Kartu úplně dole.
  • Tales of the Past 2 - Behind the Movie - Zaujal vás tento film ? Chcete vědět vše o tom, jak se točil, kolik zde hrálo lidí, jak probíhal dabing, kdo a jak dělal kameru atd ? Nyní máte možnost v horkém článku (Anglicky) se vše dozvědět.
  • Eventy - Darkmoon Faire - Založil jsem sekci eventy a jako první jsem napsal něco o pouti Darkmoon Faire. Vše potřebné + Video + screenshot najdete na odpovídajícím odkaze v menu (Eventy).
  • Zábava - Hlášky a Kecy zde je záznam z ICQ, když jsem se zeptal WOcase, proč vlastně hrajeme za hordu ...

    Beli: Proč vlastně hrajeme za hordu ?
    WOcas: Protože My Life For the Horde a aliance smrdí ... modrá !
    Beli: Tjn ... ale stejnak je to divné, ve WoW hraješ vlastně půlku hry a s tou druhou bojuješ a jejich věci jsou pro tebe Tabu.
    WOcas: Tjn, ale prostě undeadi sou metalisti mega temni borci , taureni jsou boži jak vypadají atd a jsou mirumilovni , trollové sou paka vymaštene boži borci jou mon :-D a orkové se s nicim neserou takze skilleři nabuchani !
    WOcas: Human je howno :-D Dwarf je ožralec špekaty , elf je podvyživenej ušoplesk a gnom je špina z taureniho podnehtu :-D
    Beli: :) :D LOL

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet