Datadisk Battle for Azeroth bude spuštěn ve všech regionech…

  Battle for Azeroth    launch    bluepost   

Pokud si pokládáte otázku, jak to vlastně bude se spuštěním Battle for Azeroth, tato novinka vás asi velmi překvapí. Blizzard se poprvé v historii rozhodl udělat start nového datadisku ve všech regionech ve stejný čas. V minulosti se datadisk spustil někde dříve a někdy později, ale rozhodně to nebylo ve stejný čas, takže každý region už třeba pár hodin datadisk hrál zatímco jiní na spuštění čekali. Důvodem tohoto kroku může být to, že se Blizzard ze svých chyb již poučil a přišel na způsob, jak start datadisku udělat hladce, aby se obešel bez pádů serverů, lagů a přetížení. To poprvé vyzkoušel u datadisku Legion, jehož start probíhal opravdu hezky oproti předchozím datadiskům.

 

Blizzard zdroj

Poprvé v historii World of Warcraft® bude další datadisk--Battle for Azeroth™--vypuštěn v Americe, Evropě, Taiwanu, Korei a Austrálii/Novém Zélandu ve stejný čas. Ať už hrajete za jakoukoliv frakci a žijete kdekoliv na světě, budete součástí globálního startu datadisku Battle for Azeroth.

 

Zde jsou detaily, v jakém čase bude datadisk spuštěn pro váš region a vy se budete moci vydat na Kul Tiras--za Alianci!--nebo na Zandalar--za Hordu!--v nadcházejícím datadisku Battle for Azeroth.

 

Amerika (PDT) Evropa (CEST) Taiwan (CST) Korea (KST) Austrálie (AEST) UTC

3:00p.m.

13. srpna

12:00a.m.

14. srpna

6:00a.m.

14. srpna

7:00a.m.

14. srpna

8:00a.m.

14. srpna

10:00p.m.

13. srpna

 

Global launch time zone map

Uvidíme se na Azerothu, přátelé!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 09.06.2018 15:40

Hmmm to nespadne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet