Druid v BC, 90 karet TCG, Beautiful horde, Dmnc

Blizzard už se konečně odhodlal a uveřejnil talenty a kouzla pro Druida do Datadisku (pozn: sakra, Huntera na konec) ... můžete se mrknout v naší sekci BC - Talenty a spelly ... zajímavá je hlavně Flight Form, kdy se druid přemění na vránu a uletí ... bude mít stejnout volnost pohybu jako na létajícím mountovi. Další novinkou je, že v Datadisku se bude moc Heal aplikovat vícekrát, například 3x Renew na jeden cíl ...

Dále byste mohli čeknout Teovu stránku o WoW TCG, kde už popisuje více než 90 herních karet ! Adresa na jeho stranky je stále stejná a sice -> worldofwarcraft.corfix.cz !

Pro všechny horďáky mám rize horďácké video, kde hraje song Beautifull ppl od Mansona. Od toho se jmenuje video Beautiful Horde a veřtě, že aktéři to pěkně rozjeli a z videa se stala pravá Horďácká pumpovačka. Video se tahá z tohoto odkazu na Filefrontu a má 143Mb ! Doporučuji stáhnout !!

A na závěr do sekce demence musím zařadit další kousek ... poslal mi ho WOcas a je to porada Druidovy jak se najít class trenéra. Najdete ho v sekci Zábava -Demence - WOcas - Druid.

Omlouvám se za pauzu mezi aktualizacema, ale měl jsem dneska závody, takže jsem jezdil a trénoval ... v nejbližší době se můžete těšit na ->
  • Videa věho druhu.
  • Neskutečné množství screenů z BC.
  • Talent buildy.
  • Dokončím některé povolání.
  • Pohodlnou předobjednávku BC přes náš web.
  • Další úpravy na webu (kód + sekce) ...

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet