Fishing, Další rekord...

fishing Po kratší odmlce s opravdovými gameinfo články, Vám přináším společně se Serwakem, který je autorem většiny textu, informace o další sekundární profesi - Fishingu. Dozvíte se v ní k čemu je vlastně rybaření ve WoW dobrě (takže asi k tomu jako je dobré v RL že?), zjistíte jak rybařit jako profesionál a kde se vlastně tomuto umění naučit.

Fishing, neboli rybolov, je sekundární profese, která dovoluje hráčům rybařit ve vodě a lávě. Ulovit můžete rybu, nějakou mušli nebo úplně něco jiného. Některé ryby se mohou pojídat za syrova a jiné můžete využít ke krmení vašich petů. Ryby se náramně hodí ke Cookingu, nebo jako dobrý příjem peněz, zajímavých věcí a doplňků pro nižší levely. Výborně se prodávají v aukci, alchymistům nebo zlodějům (Rogue), ale když to nevyjde, nepohrdne jimi žádný obchodník.

Vím že je už možná trochu trapné informovat Vás o dalším padnutí rekordu návštěvnosti, který je teď už téměř 8400/den a to nám zbývá ještě hodinka a něco... Slibuju Vám, že Vás už nebudeme o podobných rekordech informovat, dokud to nebude 9000 :) (teda alespoň já nebudu...). Rozhodně v tom pokračujte ať jednou dáme těch magických 10k :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet