Garrosh - Heart of War 3 a blog

/pic/uploaded/heartofwar
Pokud jste se těšili, že se na vás dneska s novinkami vykašleme, tak vás musíme zklamat. Můj hlavní počítač je na reklamaci, a tak nemám legální výmluvu na to, že mám spoustu jiných povinností, než překládat. Proto tu mám pro vás pokračování příběhu o Garroshovi - Heart of War. Není toho hodně, ale má mašina bude v reklamaci nejméně do čtvrtka, takže kdo ví. Třeba bude pokračování o dost dřív, než jak jste zvyklí.
>>Přečíst si Heart of War 3<<
Ukázka: Garrosh Orgrimmar miloval. Miloval procházky po ulicích města; miloval chození na místní trhy; miloval navštěvy stájí, tréningových hřišť, kováren a obchodů. Ze všeho nejvíc ale miloval vlajky, které vlály na stožárech rozprostřených po celém městě. Ty červenočerné vlajky Hordy. Když stál u základny těch stožárů, věděl, kam patří. Stejně tak, jako jeho otec, i on zapřísáhl svoji věrnost Hordě.

I haz blog!

Podobně, jako už existuje blog mistra Ellendwaye, lenocha Jerrykyho a Snake Pliskena, i já jsem se rozhodl si jeden založit. Popravdě, už jede nějaký ten pátek, ale nechtěl jsem ho uveřejnit, dokud tam prakticky nebylo co číst. Nečekejte typický blog, najdete tam spíše články na téma, které se bude vyhýbat Warcraftu, kterého máme dost tady.
>>Hanzikův blog<<
Co tam najdete? Hlavně spoustu drbů z online světa a snad i hromadu dalších věcí.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 11.01.2011 21:06

já už si musim zase k blogu sednout a dodělat nějakej ten design

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet