Halls of Origination


Stejně jako u Uldamanu a Ulduaru, stavby Uldumu jsou známé jako jedny z málá míst, které mají architekturu Titánů a jsou starší než jakýkoliv smrtelný život na Azerothu. Už po celá léta se snaží historici objevit v jížní části Kalimdoru vstup do prastaré titánské oblasti a snaží se objevit více informací o původu Azerothu. Ale Cataclysm všechno změní, mohutná zeď, za kterou byl Uldum ukryt po staletí, bude narušena, přičemž mocná tajemství jsou ohrožena objevením nejodvážnějšími, nejchytřejšími nebo dokonce nejbrutálnějšími průzkumníky.

Halls of Origination v Uldumu je pro pět hráčů na 85. levelu a přístupný pouze pro hráče s nejnovějším datadiskem Cataclysm. Prožijete jedinečnou cestu nad časovou technologií Titánů a setkáte se se sedmi unikátními bossy. V hlubinách dungeonu je ukryt prastarý poklad, který by ve špatných rukách mohl ohrozit život na Azerothu. Aby hráči přežili úskalí Uldumu, budou muset využít pomoci Branna Bronzebearda k odemknutí těchto zrádných titánských komnat a chránit tak staré titánské tajemství.


Vstup do Hall



Budete okamžitě informováni o závažnosti vaší situace v Overlook Maker, když budete zakopávat o těla těch, kteří se odvážili vstoupit do Halls of Origination před váma, hledající moc... A selhali. Ti, kteří přežijí za vchodem do těchto dávných míst, budou uvítáni Brannem Bronzebeardem před transportním systémem dungeonu. Bude to vyžadovat více než jen vedení Brannem kupředu, nicméně, tajemství těchto sálů je potřeba nejdříve odemknout.


Chamber of Prophecy



Sloupy osypaná Chamber of Prophecy je opravdový odkaz času. Místnost vyzdobená pozůstatky starověké kultury, dvě archy, které se musí prozkoumat, jsou chráněny někdy věrnými služebníky. Ti, kdož se zapletou s relikviemy Titánů, musí odpovědět Temple Guardianu Anhuurovi, dozorci této komnaty, mistru svaté magie a zničující hymny.


Tomb of the Earthrager



Naproti Chamber of Prophecy a zdmi dungeonu se rozkládá Tomb of the Earthrager, obehnán pyramidou "sun-scorched" a sužován písečnými bouřemi. Posetá kostmi zemřelého, komnata čeká na polapení dalších nepřipravených dobrodruhů. To je, po tom všem, místo odpočinku Earthrager Ptah. Ti, kdož naruší jeho hrob, naruší neskutečně klidné místo před Ptah, ocitnou se na třesoucí zemi v bouřlivé Earthstorm, to přináší život do zvětralých kostí zesnulých a odkrývá tak hnusné scaraby.

The Vault of Lights



Se stěnami plných vzácných titánských artefaktů bude Vault of Lights sloužit jako komnata potrestání za vaše vniknutí. Anraphet, strašná socha titánské kompozice probudí všechny své bratry, aby vymítily všechny smrtelníky, kteří vstoupí. Nenechte se zmást jeho dlouhým spánkem, ani ten totiž nezabrání jeho hrozivému hněvu.


Seats of the Keepers



Přeživší získají přístup k hornímu toku. Za pomoci Branna Bronzebearda musíte objevit tajemství Uldumu. Vaše cesta bude vést k oblastem s konečným důsledkem: The Seats of Magic, Life, Chaos a Radiance. Zde se budete muset postavit výtvoru magie Isiset, výtvoru života Ammunae, výtvoru chaosu Setesh a výtvoru žáru Rajh. Budete prověřeni těmito výtvoru Uldumu, kteří se nebudou ochotni jen tak vzdát svého trůnu nebo tajemství Titánů.

Jedině zkoumání Uldumských Halls of Origination ve World of Warcraft: Cataclysm vám dá šanci objevit jejich nebezpečnou sílu a možná také tajemství vzniku života na Azerothu.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 26.11.2010 v 09:28:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pepoc 13.05.2010 22:13

2 seager : dik...uz jsem se lek ze to mam totalne rozhaseny...a 2 Snake Plisken dobra oprava..taky jsem dal 5/5

Dejwo 13.05.2010 19:52

jo, to mi došlo až když jsem to napsal

Andros 13.05.2010 16:52

tak určitě to bude podle nich, když už v ulduaru byli třeba Thorim - Thor, Loken - Loki, Freya - Freya.. všechno severská mytologie

Dejwo 13.05.2010 14:59

pěkné napodobeniny jmen egyptských bohů:Ptah=Ptah Isiset=Isis(Eset)Ammunuae=Amun(Amon) nebo AmunetSetesh=Seth(Sutech) nebo Sekhmet(Sachmet)Rajh=Ra (Re)V závorce je jméno počeštěnonic z toho nemusí být přesné, jen mi to tak připadá podobné

Kalon 13.05.2010 14:38

dávám 5/5 hvězdiček,moc pěkné

Jerryky 13.05.2010 09:31

Díky za upozornění, už je to tak jak to má být

Snake Plisken 13.05.2010 08:17

Obrázky opraveny.

seager 13.05.2010 06:44

S těmi obrázky to tak opravdu je. Druhý je prohozen s posledním a třetí se čtvrtým. Jinak moc pěkné.

DaveL 13.05.2010 00:47

už jen tam chybí ta hvězdná brána

Pepoc 13.05.2010 00:28

dpc tak to bude asi blbnout jen u me...mam prohozenej i 2 a posledni tak pardon

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet