Herec z Game of Thrones má tetování se Sylvanas

http://media.wowfan.cz/uploaded/wowfan-news4aaa
Určitě mezi našimi čtenáři nenajdeme nikoho, kdo by neznal populární knižní a televizní sérii Game of Thrones. Oblíbenou postavu trochu "jednoduššího" Hodora v ní hraje více než dva metry vysoký Kristian Nairn, který ale patří i mezi velké fanoušky World of Warcraft. Herec před pár týdny na svém Twitter účtu zveřejnil zbrusu nové tetování, které zdobí jeho ruku. A není na něm nikdo jiný než nám dobře známá Banshee Queen Sylvanas Windrunner. I samotní zaměstnanci Blizzardu spravující Warcraft Twitter účet to kvitovali s velkým uznáním.
V seriálu tetování sice bude určitě zakryté, takže se Sylvanas v Game of Thrones neobjeví, ale my všichni už si to budeme navždycky při pohledu na Hodora pamatovat, že?

Naposledy upravil/a Bellatrix 23.05.2015 v 17:40:46.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 22.05.2015 16:11

Barnold
Oh super nejaký chlap si dal vytetovať Azerothsku verziu Hitlera na ruku a nas to má zajímať prečo ?Fakt ubohá sprava moja aj tak nízka mienka na wowfan klesla ešte nižšie.
Moc teda nechápu tu paralelu s Hitlerem. Moc podobní si teda nejsou.A co je na tom špatného? Třeba mě to docela potěšilo, že si to někdo nechá udělat. Mě se to libí a je to docela dobrá zajímavost. Když není nic lepšího tak jako proč ne?

Barnold 22.05.2015 12:45

Oh super nejaký chlap si dal vytetovať Azerothsku verziu Hitlera na ruku a nas to má zajímať prečo ?Fakt ubohá sprava moja aj tak nízka mienka na wowfan klesla ešte nižšie.

Hromovapest 21.05.2015 17:30

Uf ještě si vytetovat na sebe hordu.to fakt ne.Mě od vanily horda přijde jako komunistická strana.Aliance to je záruka míru a spravedlnosti po celém wow světě.:-)

cerberos 21.05.2015 16:12

taky mám v plánu si to udělat,ale Sylvanas,z vanilly určitě si ji skoro každý pamatuje jak vypadala ze začátku,kdy ještě tam byla s tím dreadlordem Varimathrasem....

mato6666663 21.05.2015 12:08

Hodor, hodor!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet