Honzaj - Příběh a zajímavosti Mulgore

  Video    Lore    Mulgore   

YouTubera a streamera Honzaje vám asi představovat nemusíme. Jde o zkušeného hráče, který hraje již od Vanilla WoW a netají se tím, že jeho DPS (damage per second) je opravdu malé. Honzaj na svém YouTube kanále zveřejňuje čas od času zajímavá videa, která se točí kolem příběhu.

 

Tentokrát si Honzaj vybral lokaci Mulgore, kterou zná snad úplně každý, kdo kdy hrál za taureny. Honzaj vám ve videu vysvětlí, co se vlastně stalo v úvodní osadě (Camp Narache), co po nováčcích ve svých řadách chtějí taureni v Bloodhoof Village a proč je Thunder Bluff vůbec Thunder Bluffem. Video obsahuje také několik poznatků a zajímavostí, ale pro ty si již pusťte video.
 


 

Co máte na Mulgore nejraději vy? Já osobně mám na Mulgore vzpomínky ještě z World of Warcraft před Cataclysmem. Tauren hunter byla má první horďácká postava.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 02.12.2018 10:26

Mulgore...tak si já představuju svůj domov no prostě učiněný RÁJ pro mě boože můj mít tam svůj malý domeček i s internetem a s vysoce výkonným pc a poštovního orla který by mi posílal nákupy a jsem ten nejštastnější človíček na světě ..jo a taky ženskou podobnou Claudií Cardinalové...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet