Hrdinové, MLG, Aréna

Dnes vše jen stručně shrnu, poněvadž mi za chvilku začíná raid a já ho nechci prošvihnout...:-) Ačkoli jsem Vím již oznámil uzavření sekce Hrdinové, stále se mi do ní objevují nové přírustky, kterými jsou dnes Taretha Foxton (od WoWkaře) a Broxigar Rudý (od Serwaka.)

Broxigar Rudý byl ork a válečný veterán, jehož kamarádi byli zabiti v bitvě, kterou on sám přežil, a proto hledal vlastní smrt v bitvě z pocitu viny. Brox byl důležitá postava ve Válce Prastarých a byl chronologicky první ork, který kdy chodil po Azerothu. Brox byl veterán z První, Druhé i Třetí války - známý mezi jeho lidmi díky jeho hrdinským činům a při pomoci v branění důležitého horského průsmyku proti vojskům démonů během Třetí války. Všichni jeho kamarádi - spolubojovníci zemřeli a Brox byl jediný kdo přežil až do doby než přišly posily. Ačkoli byl velmi vážený mezi jeho lidem, Brox si nikdy neodpustil svou "zbabělost", protože on přežil a jeho přátelé zemřeli krásnou a hrdinskou smrtí.

V San Diegu se odehrál turnaj v arénách, zvaný také MLG. Já se o to nezajímám, tudíž o tom skoro nic nevím, ale pokud si to přece jen někdo chce více prohlédnout, může tak učinit zde.

Pokud stále trochu tápete v tom, co je to Arena a jak tento systém funguje, určitě vám přijde vhod můj článek, který jsem napsal pro server esuba.eu, a pro který píšu i nadále.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet