Hydra

Nick: Hydra Rasa: Dwarf, undead Class: Priest Server: US - Dunemaul (Cyclone) Talenty: Discipline Éra: Tbc, WotLK Počet videí: 8 Aby v síni slávy nebyl cítit zápach již staré školy, dalším, kdo se do ní dostane, je discipline priest Hydra. Tento talentovaný, fenomenální hráč se svými videi proslavil po celé hráčské komunitě. Veškerá videa tohoto hráče můžeme vidět v aréně s jeho týmy, které se skládají z velmi kvalitních hráčů. Ve většině videí jej můžete vidět jako trpaslici, nakonec zahlédnete také nemrtvého. Hydrův tým se skládá z něj a mága Flyna. Ve 3vs3 se pak jedná o již zmíněného Flyna a z rogua Kalimista. Hydra v něm zastává pozici healu (informace platné k Hydra 7). Hydra s Kalemistem mají svůj vlastní blog (http://hydramist. net/blog, nezlekněte se všudypřítomných obrázků zvířátek), na kterém si můžete přečíst spoustu zajímavých článků, např. vzhled paladinského tier 8 set, či jak potřebná je ressilence. Krom toho zde najdete odkaz na stream a download všech hydrových videích a jako bonus live stream od Kalmista a Hydry přímo ze hry. Užijte si jeho videa.

Naposledy upravil/a krejzy 21.03.2010 v 18:11:21.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.


je autorem 23 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

De Ville 19.03.2010 20:23

neslo by to davat do jedny sekce? takhle je to blby kdyz grim vurtne a dance jsou v pvp sini savy a chudak hydra je tu jen tak hozenej

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet