Inscription, Shakes & Fidgi, SkiteX

Skončil nám srpen a někteří z nás museli (třeba poprvé) do školy. Zatímco mí spolužáci poslouchali nudné předčítání školního řádu, já jsem přemýšlel nad článkem o Inscription. Ten jsem před chvílí vyťukal do klávesnice a hodil Vám sem na web. Doufám, že se dozvíte vše co jste chtěli vědět, protože v článku je shrnuto snad vše podstatné o této profesi. No přesvěčte se sami...

S datadiskem Wrath of the Lich King přichází nová profese, která bude tak trochu opakem ke staronovému Jewelcraftingu, jelikož k Inscription budete potřebovat všemožné druhy bylin, zatímco k Jewelcraftingu jsou nutné drahokamy. Navíc je tu i velká podobnost mezi novým Milling (Drcením) a starým Prospecting. Pomocí této schopnosti Inscribeři rozdrtí pět bylin na prášek, který poté využíjí k výrobě magických věcí. Tím se právě dostáváme k tomu co vlastně Incriptioner dělá.

Jako druhou věc tu dnes mám dva díly Shakese & Fidgiho! Přeložil je Naze Věčný a najdete je v obvyklésekci. Jejich názvy jsou Oltář a Moc Artefaktu. Další díly by snad měli být brzo přeložené taky.

Také bych Vám chtěl oznámit, že do naší redakce byl přijat nový člen jménem SkiteX, který hlavně bude kontrolovat již napsané články a opravovat je, což ale neznamená, že nesepíše nějaký ten vlastní článek. Uvidíme co nám časem ukáže :-). Také by nám měl pomoci s grafikou webu a postupně přidávat nějaké ty překlady do sekce Questy.
Při příležitosti jeho přijetí jsem drobátko upravil sekci Kontakty, konkrétně redaktory jsem v ní rozdělil na Aktivní a Neaktivní, abyste věděli ke komu směřovat své dotazy ohledně nejnovějšího dění na webu. Doufám, že nebudou ti "neaktivní" našvtaní :-), samozřejmě jakmile sepíšte nějaký další článek, hned se můžete přesunout do aktivních :-D.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet