Ira Dei zabili Garroshe ve verzi 10m HC

http://wowfan.cz//pic/uploaded/sog
První CZ/SK guilda již Garroshe na HC zabila. Bylo to ve verzi 25m a byla to před nedávnem guilda Black Division. Nyní se povedlo další naší guildě zabít Garroshe na HC. Povedlo se to Ira Dei ve verzi 10m! Vítězství to nebylo jednoduché. Stejně jako mnohým guildám před nimi, ani jim se nevyhnul problém se sestavou. O tom, jak složitý to byl progress, může naznačit i následující citace.
Poněkud smutně uzavřený datadisk, mířili jsme výš, ale nakonec můžeme být rádi, že to s odřenýma ušima průměrnými čtyřmi raidovacími dny týdně dopadlo, co se týče ranku, o trochu lépe, než minulý raid kontent.
A tak i přes slušně našlápnutou jízdu a následné zpomalení, se jim podařilo úspěšně progress tohoto patche dokončit a WoWfan tým jim tímto gratuluje. Níže se můžete podívat na videa ze zabití bosse z pohledu Arcane Mága a Resto Shamana.
Pokud se podíváme, kolik guild porazilo Garroshe na HC, dostaneme se dle WoWProgresu aktuálně na číslo 135. A já bych se rád zeptal. Je to pro vás moc nebo málo? Neustále slýcháme, jak je WoWko stále jednodušší a že je to hra pro děti. Jenže když se podíváme na statistiky, tak skutečně málo guild dokončí aktuální content v daném čase. Přijde vám WoWko jednoduché? Jaké jsou vaše názory na jednoduchost WoWka? Co říkáte na progress Ira Dei? Jak se vám líbí videa? Jak je na tom vaše guilda s progressem? Myslíte, že existuje dost kvalitních CZ/SK guild?

Naposledy upravil/a Astra 04.12.2013 v 09:16:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Skru 04.12.2013 13:29

ExodRE
kdybyste dali 14HC, řekli: stálo to hodně času, tak jsem si jistej, že nikdo ani z LF neřekne ani popel. jenže vy to obrátíte tak jak to děláte už 2 contenty a tak se nedivte, že si z toho někdo dělá srandu
Stálo to hodně času a úsilí, víc než v ToT. Přeju hodně štěstí LFkám, aby to daly na solidním místě po nerfu sacri dagger ve svém skromném raid timu.

Zierry 04.12.2013 13:29

Opravdu se hádáte, jestli jste v raidu strávili celý týden 5 hodin denně nebo jen 4? Ti lidi v real lifu musí vypadat zajímavě.

cerberos 04.12.2013 12:55

Deadmau
Škoda, že nejsou data (počet guild co zabilo bose atd.) pomocí, kterých by jsme srovnali předchozí datadisky s tím aktuálním nejspíš by to bylo nejvíce prokazatelné jestli je dnešní wowko lehčí nebo ne, ale do těchto dat vstupuje spousty jiných faktorů, které by nejspíš všechno zbořily jako např. počet hráčů co aktivně hraje wow dnes a hrálo dřív (no matematicky by to šlo :-D). Osobně Ira Dei fandím, protože je to jedna z mála guild co má historii a navíc vždy patřili k nejlepším guildám CZ/SK. Podle dat z wowprogress zabilo na HC (25) na Drakthulu nějakého bose pouze 6 guild a to mi příjde v porovnání s předchozími datadisky hrozně málo. 41 guild má zápich v HC (10) to je hodně, proč guildy raději chodí 10ky? je nedostat kvalitních hráčů na DT?
Ano,je to smutné..podle mě je až moc kvalitních hráčů z česko-slovenské komunity,ale ..to je právě to ALE dnešní doba je podle mě až moc depresivní,čas je podle mě dnes vzácný,též se navzájem nerozumí a nakonec to dopadne tak,že guilda se rozpadá,skoro hned jak vznikla,jenom ti kteří vytrvají v guildě a začnou se poznávat navzájem,pak je šance že se dostaví ůspěch v podobě velkého achievementu,který se zobrazí v celém serveru na chatu s nápise FIRST KILL REALM! Dnes nováček v guildě,který je pár dní se brzy cítí uražen už kvůli tomu že ho nepozvali do progresu,nebo mu nepřiznali ten a ten loot během normálního raidu atd atd a odejde,prostě podle mě a to je normální každý chce z té hry něco získat at v podobě lootu,ůspěchu v progresu,achievementu atd,ale malokterý hráč pochopí,že i ve hře pokud chce něco získat,by měl být vytrvalý , trpělivý no někdy až moc,pak se ůspěch dostaví,též podle mě zaleží na leaderovi guildy a jeho asistentech.

Deadmau 04.12.2013 11:21

Škoda, že nejsou data (počet guild co zabilo bose atd.) pomocí, kterých by jsme srovnali předchozí datadisky s tím aktuálním nejspíš by to bylo nejvíce prokazatelné jestli je dnešní wowko lehčí nebo ne, ale do těchto dat vstupuje spousty jiných faktorů, které by nejspíš všechno zbořily jako např. počet hráčů co aktivně hraje wow dnes a hrálo dřív (no matematicky by to šlo :-D). Osobně Ira Dei fandím, protože je to jedna z mála guild co má historii a navíc vždy patřili k nejlepším guildám CZ/SK. Podle dat z wowprogress zabilo na HC (25) na Drakthulu nějakého bose pouze 6 guild a to mi příjde v porovnání s předchozími datadisky hrozně málo. 41 guild má zápich v HC (10) to je hodně, proč guildy raději chodí 10ky? je nedostat kvalitních hráčů na DT?

d00mgiv3r 04.12.2013 11:01

Srovnání s Džambulkou je trefné, tak jako si ona myslela že národ nevidí že chlastá jak prase, vy žijete v představě že nikdo neviděl kdy jste v raidu

ExodRE 04.12.2013 10:47

chápete, že je mi celkem jedno, co zabíjí ostatní guildy? nezajímaj mě BD, protože vím, že díky raid time je nemůžem dohnat. nezajímaj mě ID, protože vím že díky raid time je nemůžou dohnat ostatní desítky a pro 25man je 10man irelevantní.co mě ale zajímá je to, když se ze strany především ID začne po konci contentu dělat věc, jakou děláte už 2 contenty. ubrat si progress dny v prohlášení na stránkách tak, abych vypadal ještě více skilled chlapci nebojte, hlavně inhumanity a mortuque, kteří si myslej, že když udělaj z lidí blbce a řeknou, že progressujou průměrně 4 dny v tejdnu. progress (resp. čas strávenej v raidu) byl sledovanej tentokrát víc právě z důvodu, že mi bylo jasný, že zase vydáte zprávu: raidovali jsme 4 dny a na to je ten úspěch fakt super, protože všichni před náma progressujou mnohem více a blizzard nám háže klacky pod nohy.mám tu dost věcí který říkaj, že když váš průměrnej raid trvá 5 hodin, tak váš raid time byl průměrně 5.2 dne tzn. cca 27 hodin týdně.to, že v poslední době jste měli v rosteru 10 nebo 10.5 člověka (vyjádření z vašich vlastních řad) a díky tomu jste tam byly v průměru 3-4 dny poslední 3 tejdny není výsledek toho, že jste tam byli průměrně 4 dny za celej content jste měli minimálně 5 tejdnů 6/7, první tejden 7/7 a to nepočítám legendary sobotu s deseti hodinama. pokud si to nepamatujete, někdo jinej jo. kdybyste dali 14HC, řekli: stálo to hodně času, tak jsem si jistej, že nikdo ani z LF neřekne ani popel. jenže vy to obrátíte tak jak to děláte už 2 contenty a tak se nedivte, že si z toho někdo dělá srandu

Momloo 04.12.2013 10:31

cerberos
...
Najprv par faktov:Black temple release date - 15 May 2007Illidan world first - 5 Jun 200720 dni progressuSiege of Orgrimmar release date - 10 Sep 2013Garrosh world first - 1 Oct 201321 dni progressuRadsej ani nejdem googlit kolko pokusov potrebovali Nihilum na Illidana a kolko Method na Garrosha, ale pocitam, ze rozdiel bude fakt velky. A nie, nebude to tym, ze by Method boli horsi

cerberos 04.12.2013 00:39

Samozřejmě guildě IRA DEI,GRATZ!!!!

cerberos 04.12.2013 00:30

Samozřejmě raidování dnes v hc modu,je ted ve wowku náročné i velmi těžké to je jasné,ale oproti vanilly a bc,kde byli raidy až velice BRUTÁLNÍ..prostě jako bych tipoval kdo je lepší ve fotbalu,zda Pelé či dnešní Messi..oba jsou vlastně skvělí,i když Pelé byl..ale on je korunovaným králem mezi fotbalisty,i když už nehraje,tenkrát byla jiná doba,fotbal se hrál spíš víc technicky /míče byli jinak vyrobené a vyvážené a to nemluvím o ostatních věcech,kopačky péče o fotbalisty atd atd/ a dneska spíš jde o rychlost,dnes vladne Messi,ale podle mě /a to si myslí většina lidí ve světě co se zajímají o fotbal/na Pelého nemá asi tak....prostě i v hrách jde technika rychle dopředu,jsou lepší a přesnější addony,macra atd atd,tenkrát jo tomu se musím smát...

Inhumanity 04.12.2013 00:20

Když už se tu vysmíváš nedospělosti, tak aspoň ne potom, co řešíš o kolik hodin víc jsou ostatní lidi v raidu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet