Jewelcrafting

//pic/gameinfo/profese/jwc/jwc-logo
V rámci našich nekonečných aktualizací sekcí vám dnes přináším novou, moderní a především aktuální verzi článku o Jewelcraftingu. Najdete tam kromě rad pro začátečníky také zajímavé statistiky a informace, které se mohou hodit i zkušenějším hráčům. Pokud najdete nějakou chybu nebo nepřesnost, nebojte se ozvat. Stejná věc platí také pro jakékoliv vaše dotazy. I ty směřujte do komentářů, kde Vám budou záhy zodpovězeny.
>>Jewelcrafting<<
Ukázka: jewelcrafting world of warcraft

Trinkety

Jewelcrafting nabízí možnost vyrobit si i vlastní trinkety, přičemž některé skrývají (v porovnání s jinými JWC výrobky) mnohem větší sílu. Za dlouhou dobu vzniklo mnoho receptů, nicméně když bychom se bavili o těch nejlepších, asi bychom měli na mysli tyto:

Prospecting

Další neodmyslitelnou součástí Jewelcraftingu je Prospecting. Spolu s ikonkou, kterou si otevřete všechny patenty k drahokamům a podobným cennostem, dostanete také možnost využívat právě této schopnosti. Díky ní můžete nashromážděné minerály prozkoumat a s trochou štěstí získat surové drahokamy nebo jiné materiály, které se vám hodí k výrobě všech možných předmětů v rámci Jewelcraftingu. Po pěti kusech tak můžete prohledávat Obsidium Ore, Elementium Ore a Pyrite Ore k nalezení nejlepších drahokamů. Ve stejném pořadí, v jakém jsem minerály vyjmenoval, také vzrůstá šance na nalezení vzácného (rare) drahokamu. Při prospectování Pyrite Ore máte zároveň šanci nalézt nějaký ten Volatile Earth.



Naposledy upravil/a Astra 11.10.2011 v 06:55:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Marduch 11.10.2011 15:42

fail profka v cata

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet