Krkounův deník - 6. kapitola

  Krkounův deník    legacy   

Orgrimmar

 

Dosáhl jsem levelu 18 a to je čas se vypravit k trenérovi. Rozhodl jsem se, že zaběhnu do Orgrimmaru, abych zjistil, co je tam jiného. Naplánoval jsem si, že to vezmu severní cestou a splním quest Samophlange. Myslel jsem si, že tento quest souvisí s questy na dobytí ropné plošiny Sludge Fen, na severovýchodě Barrens. Tu bych mohl tedy dobýt cestou a pak už jen přebrodit Southfury River a jsem v OG.


Quest byl celkem pohodový, jen jsem musel chvilku čekat, protože ho zrovna přede mnou někdo popravil. Následující quest byl zpět do Ratchetu. Tam tedy půjdu později.


Pokračoval jsem směrem na východ k té ropné plošině. Kolem ní byli opět goblini z Venture Co. a měli level 14. To bych mohl dát. Našel jsem opodál nefunkční Shredder, který nabízel quest Ignition. Někde nahoře na plošině je goblin Supervisor Lugwizzle, který má k tomu stroji klíč a vydá ho jen přes svou mrtvolu. Cestu nahoru jsem vyčistil dobře, ale nahoře jich bylo jako much a navíc měl ještě nějakého bojového robota s levelem 19, který mě nakonec dostal. Hlavně proto, že na úzkých rampách je pro Huntera docela složité najít vhodnou polohu ve vzdálenosti vyšší než těch 8 yardů od cíle. Zlaté pláně Barrens! Tak jsem si je proběhl znovu jako duch.


Hřbitov je v Barrens jen jeden. Uprostřed, vedle Crossroads. Mám nově nainstalovaný addon Questee, který mi, mimo jiné, ukazuje šipkou, jakým směrem jít k mrtvole a jak je to daleko. Bylo to cca 1800 yardů. Když jsem tam doběhl, operativně jsem se rozhodl, že už nahoru nepůjdu a budu pokračovat na východ do OG. Bohužel jsem nedával příliš pozor a podcenil sílu goblinů level 14, kterých se na mě vrhlo několik, sotva jsem se oživil. Taky jsem zapomněl nasadit Aspect of the Hawk, takže s počáteční půlkou života a minimálním DPS jsem byl za chvilku mrtvý zase. A zase černobílá prohlídka Barrens. Oživil jsem se a rychle mazal z této lokality pryč. Ale co čert nechtěl. Najednou se mi do cesty postavil elitní raptor Takk the Leaper na levelu 19. Pet vydržel asi dvě kousnutí a mě na útěku dostal taky docela rychle. Tak jsem si těch 1800 yardů zaběhl ještě potřetí. Raději budu příště chodit po cestách.


Nakonec jsem dorazil do Orgrimmaru. Čekal jsem, že tam bude hodně lidí, ale takový dav jsem viděl na “ofi” serveru pouze na Silvestra. Tlačenice začala už v bráně, protože původní OG má stanoviště vzducholodí mimo město. Jeden proud hráčů šel dovnitř, protože zrovna přiletěla vzducholoď a druhý proud hráčů šel ven. Na hlavním prostranství ve Valley of Strength snad nebylo místečka, kde by nikdo nebyl. Prošel jsem až do Valley of Honor, kde jsou Hunter trenéři a je také zbraňový trenér na luky. Cestou zpět jsem se ještě stavěl v bance a protlačil se davem u aukce. Zkusil jsem prodat hromadu Linen Cloth, které se dají u obchodníka prodat za 2,60 stak. Tedy ve stříbrných. Aukce byla přeplněná, takže nejlevnější ceny byly asi za 12 stříbrných, tak jsem dal za 11. Ale pak jsem zjistil, že jsem tu hodnotu 11 napsal blbě do goldů. Takže moje Linen Clothy byly suveréně nejdražší. Samozřejmě, že se druhý den vrátily do pošty. To by musel být opravdu blázen, kdo by si je koupil. Tak jsem si řekl, že dnes už trapasů bylo dost, vylezl jsem na věž s lítákem a vyrazil do Ratchetu, odevzdat quest Samophlange. Myslel jsem, že poletím přímo, ale ne. Nejdřív letěl do Crossroads a potom do Ratchetu. I letecké trasy přes Barrens vedou vždy nejprve do Crossroads a pak dále.


Jo a musím se pochlubit, že můj pet, oranžové divoké prase Rypák, dosáhl maximálního Levelu Loajality 6 - Best Friend.


Pokud se vám Krkounův deník líbí, rozhodně nezapomeňte navštívit FB profil autora.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kasialoda 02.03.2023 13:46

2017 Mar 1; 50 381 395 <a href=https://buycialis.boats>buy cialis online cheap</a>

Senjo 11.05.2018 14:03

Krkounovi deníky se mi moc líbí, vždy si vzpomenu na staré časy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet