Létání na Draenoru je za dvěřmi

//pic/news/wodnews9
Patch 6.2.2 nám přinese dlouho očekávanou možnost létaní po celém Draenoru. I když Blizzard velmi dlouhou dobu popíral létání v tomto i dalších datadiscích, nakonec usoudil, že takto radikální krok asi nebude tím nejrozumnějším. Pro hráče bude tedy k dispozici zlatá střední cesta. Létání nebude tentokrát omezeno levelem. Série questů bude sloužit jako attunement. Otestuje si, že jste procestovali Draenor skrz naskrz, splnili úkoly ve všech koutech tohoto kontinentu a že jste mezi místními obyvateli oblíbení.

Za cestou do oblak

Stručný návod pro splnění všech požadavků najdete níže, jedná se ve zkratce o exploraci, plnění questů, hledání pokladů a získání reputace.

Je to poklad, ne odpad!

Po celém Draenoru je ukryto 200 pokladů - hračky, peti a nejen to. Pro splnění této části questu vám bude stačit najít alespoň 100, splníte tak achievement Master Treasure Hunter.

Za příběhem až do pekla

Každá ze zón v Draenoru nabízí bohatý příběh v podobě questových linií. Progress s touto částí lze sledovat pomocí quest logu (defaultně pod klávesou L). Je potřeba splnit všech pět kapitol ve všech pěti zónách, které se týkají vaší frakce. Pokud vám nějaký quest chybí, hledejte na mapě žlutý vykřičník, který vám napoví, kde vám ještě něco zbývá.

Jistoty není nikdy dost

Achievement Securing Draenor získáte po splnění všech těchto questů (spolu se všemi členy vaší party):
  • Gorgrond: Assault on Everbloom Wilds, Assault on the Pit
  • Frostfire Ridge: Assault on the Iron Siegeworks, Assault on Magnarok, Assault on Stonefury Cliffs
  • Nagrand: Assault on the Broken Precipice, Assault on Mok'gol Watchpost
  • Shadowmoon Valley: Assault on Darktide Roost, Assault on Pillars of Fate, Assault on Socrethar's Rise
  • Spires of Arak: Assault on Skettis
  • Talador: Assault on Shattrath Harbor
Tyto daily questy najdete na vašem Command Table v Garrison level 2 nebo level 3. Všechny tyto mise (kromě Assault on the Pit) lze koupit od Garrison Quartermastera jako Scouting Missives.

Oblíbený všude, kam se podíváš

Revered reputace se všemi třemi frakcemi v lokaci Tanaan Jungle je další z povinností, které musíte pro létání v Draenoru splnit. Tím se myslí Saberstalkers, Order of the Awakened a the Hand of the Prophet (Alliance)/Vol'jin's Headhunters (Horda). Splněním této části získáte achievement Tanaan Diplomat Achievement.

Ukaž všude svojí tvář

Pokud po té dlouhé cestě stále nemáte splněné všechny exploration achievementy na Draenoru, tak si i tento nedostatek rychle doplňte. Nic víc pak už nepotřebujete a můžete se vydat vzhůru do oblak!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 03.09.2015 06:59

Draculla
Keby si získal lietanie napríklad v 6.0 a mohol ho využívať v 6.1 a 6.2, to by bolo o inom, ale takto to nedáva zmysel.
Jistě, že to nemohli dát hned na začátku datadisku, jelikož kdyby ano, tak velice rychle poznáš, jak každý další datadisk co se rozlohy týče je čím dál menší a čím dále jsou datadisky odfláknutější atd atd atd

Draculla 02.09.2015 11:45

Darswaithe
prave že to tak chtej udelat i na legion. ja nejsem proti, aspon mi zadna mrcha pri expeni nebude krast mobky tím že se snese ze vzduchu.
Viem, ale počul som, že v 7.0 bude len prvá časť achievu, s čím nesúhlasím .. keď si už dolevlím a prejdem všetkok content v danom patchi, tak by som mal dostať lietanie až do konca datadisku, nie na konci datadisku keď ďalší content, kde by som to lietanie mohol využiť je len nový datadisk.. aha... ďalší achiv.. tak nič

Darswaithe 01.09.2015 23:47

prave že to tak chtej udelat i na legion. ja nejsem proti, aspon mi zadna mrcha pri expeni nebude krast mobky tím že se snese ze vzduchu.

Hromovapest 01.09.2015 19:14

Létat nebudu.Jsem pvp hráč převážně.Svět jsme prolítnul rychle abych měl max level tenkrát. Nějaké farmení reputací a všech blbosti to mě nebere.Budu holt jezdit po zemi.a když si budu chtít zalítat.Proletim se po azerothu-Kalindoru-Northu-pandarii

Draculla 01.09.2015 18:55

seanito
Tak na to jim víte co...
Asi tak... dúfam, že tento koncept nespravia v Legion datadisku. Nehovorím, že lietanie by sme mali dostať priamo od vendora za pár goldov, ale farmenie reputácií, ktoré sú mi k ničomu(ak nie som zberateľ petov alebo ich nerobím na altovi), sú ten najhorší spôsob ako získať lietanie. A po záskaní lietania vlastne zistíš, že už nemáš čo v hre okrem lietania si po svete robiť. K lietaniu by mali spraviť nejakú epickú questovú líniu s príbehom, alebo za získanie lietania sprístupniť nejaký content s questami (lietajúci ostrov). Alebo ako to spravili v TBC kde si musel získať lietanie na vstup do Tempest Keepu(sum od warlocka bol tiež riešenie, ale aspoň niekto v raide musel mať fly mounta). A ďalšia vec je, že pridať lietanie do WoWka na konci datadisku je tiež nelogická vec. Keby si získal lietanie napríklad v 6.0 a mohol ho využívať v 6.1 a 6.2, to by bolo o inom, ale takto to nedáva zmysel.

seanito 01.09.2015 18:19

Tak na to jim víte co... víte, jako herní nadšenec si chci zaplatit za to, aby mě hra bavila, nebo otročila. A daň za to, že mi (létání) ušetří čas při přepravě je tak strávením času plněním nesmyslných reputací a dalšího krajně kontraproduktivní.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet