Make Love, Not Warcraft aneb ship ve WoW - část 2.

  make love    not warcraft    shipping   

Pamatujete, když jsem si před pár měsíci řekla, že z legrace napíši troll článek o shippech ve WoW? Doteď jsme měli opravdu hodně práce, jakmile začala alpha Battle for Azeroth, takže na vlastní články nezbývalo moc času. Ale teď jsem zpět a mám čas psát karcinogenní články. A navíc je 1. dubna, takže to je důvod víc než velký.

 

Takže jak bych začala. Dělala jsem si seznam, koho bych si mohla vzít na paškál v dalším díle. A když jsem tak psala seznam shipů, které mě napadly, zjistila jsem, že v hodně z nich se vyskytuje Illidan. Takže jsem si řekla, že napíši speciál o Illidanovi. You are not prepared for this shit. Protože tentokrát budu zlá a dám sem horší obrázky, abyste mi věřili.

 

Následující text je +18 a slouží pouze pro pobavení.

Spoilery otevírejte jen na vlastní nebezpečí.

Arthas & Illidan

Tohle musí být na prvním místě, protože tohodle shipu je na internetu požehnaně a neumírá. Pořád jede. Schválně si zkuste vygooglit ship Arthas and Illidan. Najde vám to spoustu materiálu. Že jeho velkým zastáncem jsou většinou slečny, to říkat asi nemusím. Vlastně kdyby to byli kluci, tak by tu bylo něco hodně špatně (nic ve zlém proti menšině, myslela jsem muže, kteří mají rádi dámy). Já se taky přiznám. Když jsem začínala s lore WoW a hledala jsem, co šlo, mou první nejoblíbenější postavou byl Illidan Stormrage. Když lore začínáte studovat, on je postava, na kterou narazíte hodně brzy a patří mezi ty zajímavější a hodně ikonické. Po nějaké době mě to přešlo a tak jsem přešla na Arthase. Čím víc jsem zkoumala lore kolem něj, tím víc jsem se zaměřovala na rytíře smrti a nakonec jsem od těchto dvou úplně upustila a našla si jiné oblíbené postavy, které nejsou tak mainstream. Některým to ale zůstalo. Milují Illidana, Arthase nebo oba najednou celou dobu od začátku, kdy se začali zajímat o lore nebo třeba jen o hru. A pokud jsou to slečny, většinou to nekončí úplně tak u prostého zbožňování. Však se podívejte na DeviantArt. Pokud máte silnější žaludek, můžete se podívat na jednu z poněkud zapovězených stránek (*cough cough* HF *cough*). Dva největší nepřátelé na život a na smrt spolu něco mají. Kdo by to byl řekl, že?

 

Illidan & Kael'thas

Že tenhle ship vznikl, bylo naprosto nevyhnutelné. Illidan a Kael'thas spolu notnou dobu táhli za jeden provaz. Od dob Warcraft 3 až do The Burning Crusade. Pamatujete na tenhle obrázek?

No, tohle si o ship říkalo. Musím k tomu říkat vůbec něco víc? Já nevím, jestli se mi úplně chce, ale pro tu švandu... Jak tohle vzniklo? Jednoduše. Oba jsou elfové. Jeden noční elf, druhý krvavý elf. Kael'thas přišel o domov a snaží se svým lidem nalézt nový a zajistit jim přísun magie, na které je jeho rasa závislá. Illidan se snaží ochránit svět proti Plamenné Legii. Oba se spojí, aby si vzájemně pomohli k dosažení svých vlastních cílů. Převeďte si to trochu jinou terminologií. Jo, tohle si o to říkalo.

 

Tyrande & Illidan

Asi "nejnormálnější" ship, kde se vyskytuje Illidan. Na internetu dlouho kolují diskuze, jak by se Illidan k Tyrande choval, kdyby se rozhodla pro něj. Nosil by ji na ramenou nebo by ji měl jen jako trofej? Bůh ví, jak by to vlastně s ním dopadlo, kdyby se Whisperwind nerozhodla pro Malfuriona. Když vám totiž dojde, že se z vás stal Grand Master of Friendzone, celkem to dokáže pokazit den a někomu natolik, že se rozhodne otočit zády ke spojenecké armádě a napochodovat přímo k nepříteli. Dobře, napochodovat k němu i z důvodu, aby později pomohl spojencům, ale i tak. Naštve to. Takže je celkem jasné, že lidé, kteří mají Illidana v oblibě, by mu vztah s Tyrande přáli. A ruku na srdce, alespoň bychom ve Val'sharah neslyšeli to milenecké fňukání: "Tyraaandaaa, I need you!" (Blizzarde, kvůli tomuhle questu jsem si ve hře vypnula všechny zvuky. Není divu, že si z vás dělal Xaxius dobrej den. CG GG). Vsadím se, že Illidan by byl trochu víc na zemi a kdyby se nechal zajmout Xaviem... oh wait. Nenechal. 

Maiev & Illidan

"The huntress is nothing without a hunt. You are nothing without me." Když 10 000 let hlídáte v cele nebezpečného zločince, neříkejte mi, že si s ním nevytvoříte nějaký vztah a už vůbec mi neříkejte, že s ním neprohodíte alespoň pár slov. 10 000 let je dlouhá doba. Noční elfové možná čas vnímají trochu jinak, ale zkusili jste si někdy strávit třeba den s člověkem, kterého nesnášíte, v zavřené místnosti? Já třeba vzpomínám na základní školu (spíš radši ne) a opravdu to bohatě stačí. Když se však vrácím zpátky k Maiev, občas mi přijde, že Maiev nikdy nebyla úplně normální, protože i ke svému vlastnímu bratrovi byla chladná jak ocel. Takže pokud se tak chovala i k Illidanovi, asi by to nebylo překvapením. Celou dobu je vidět, jak Illidana nesnáší a jde mu po krku. A v Legionu? Viděli jste, jak se kočkovali? Co se škádlívá, to se rádo mívá. Shrnutí? Maiev je pouze tsundere!

Vydrželi jste až do konce? Fajn. Příště se podíváme na Khadgara. Mehehe.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 02.04.2018 10:35

What the... Co to tady zkousíš?! Illidan x Maiev je canon! Neslyšela jsi HotS hlášky?

Esperanta 02.04.2018 10:39

Mezi nima jsem to neslyšela HotS jsem hrála celkem nedávno a řezala jsem se u Sylvanas a Genna, když jsou ve stejném týmu.

Zug 02.04.2018 10:42

Oni jsou asi jenom dvě, or so. Ale i tak fajn stuff.
https://www.youtube.com/watch?v=LiQDxOwqRlc - na 4:05 je nejlepší.

Martins911 02.04.2018 09:44

Ilidan se mi líbil jen do legionu asi proto že jsem ho vždy bral jako záporáka a ne abych od něj bral q ...

Esperanta 02.04.2018 10:11

Já třeba vůbec nesouhlasím s tím, že z něj udělali takovýho hrdinu a mučedníka. Ten charakter tím ztratil smysl.

Sarder 01.04.2018 23:02

Čo znamená tsundere?

Esperanta 01.04.2018 23:17

Že se tváříš na povrchu hladně a odtažitě ale přitom toho dotyčného chceš. Je to archetyp anime postavy.

Sarder 02.04.2018 13:13

@Esperanta ako sa dá tvoriť hladne?

Esperanta 02.04.2018 14:38

@Sarder Když někdo nevidí, že je to překlep, ok Nechám ti to a bav se.

Sheeku 01.04.2018 22:19

konečně to někdo cítí stejně... s Tyrande a ufňukaným Malfurionem taky jsem ten quest nesnášela a rvala si vlasy

Praotectrekkie 02.04.2018 01:46

Já celou dobu doufal, že je to jen nějaká Xaviova imitace, takhle by Malfurion fakt nekvílel.

Esperanta 02.04.2018 10:10

@Praotectrekkie Však ona byla. Ale Tyrande mu na to skočila jak ryba na naviják. To jsou spolu tak dlouho a nepoznají, kdy je to fake? Hlavně to nic nemění na tom, že ten quest je nejotravnější ve hře.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet