Midsummer Fire Festival 2013

Píše se 21. června, což pro všechny milovníky léta a slunečného počasí znamená, že je období letního slunovratu. Pro neznalé to může znamenat obyčejný fakt, že dnes bude nejdelší den a nejkratší noc. My ovšem víme, že toto je období Midsummer Fire Festivalu, který se slaví ve všech koutech Azerothu. Toto je čas, kdy se můžete vydat lovit achievementy a letní odměny. Termín: 21. června - 4. července
>>Článek o Midsummer Fire Festival<<

Co se změnilo oproti minulému roku?

Nutno podotknout, že vlastně vůbec nic zajímavého se nezměnilo. Blizzard je naštěstí (bohužel?) líný a nic zázračně nového do tohoto eventu nepřidal. K získání meta-achievementu stačí oběhnout celý starý Azeroth, kliknout na všechny požadované plameny, splnit pár dodatečných achievementů a tím to hasne. Pokud chcete i nové achievementy Flame Warden of Pandaria a Extinguishing Pandaria, čtěte dále nebo se podívejte přímo do hlavního článku o eventu. Ahune the Ice Lord se taky o moc nezměnil, jeho loot table je stejný jako minulý rok. Ještě nemáme přesné údaje, proto se mohou v článku některé informace o něm lišit. Bude-li třeba, dojde k dodatečné aktualizaci.

Flame Keeper of Pandaria (H) / Flame Warden of Pandaria (A)

Níže najdete lokace všech ohňů na mapě nebo pokud používáte addon TomTom, můžete využít i přiloženého makra pro váš in-game navigátor. Dejte pozor na to, že každá frakce má lokace táboráků trochu odlišné, tak se řiďte podle toho správného.
Souřadnice pro váš TomTom:
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ
Nezapomeňte též na naší Velkou předprázdninovou soutěž o parádní ceny od Steelseries!

Naposledy upravil/a Hanzik 21.06.2013 v 14:39:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Riko 21.06.2013 19:04

Blizz by mel udelat lakavejsi odmeny. Lidi by to hned zacali plnit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet