Muradin opraven, Bezpečnost Accountů, Dual Spec, WotLK trial

Na Vaší žádost jsem doplnil nějaké informace k Muradinovi Bronzebeardovi, který je samozřejmě jedním z trpsaličích hrdinů. Teprve nedávno se totiž zjistilo, že ho Arthas při získání Mrazivého Smutku nezabil, ale pouze zranil a připravil o paměť. Opravdový Muradin byl dokonce chvíli považován za krále Frostborn trpaslíků!

(nový text)
Objevují se ale zvěsti, že tento souboj doopravdy přežil. Několik vojáků totiž popsalo, že ve Frostmourne Cavern v Dragonblightu, kde byl Mrazivý Smutek nalezen, shlédli jakousi ozvěnu minulosti, ve které sice opravdu Arthas trpaslíka mečem zasáhl a pořádně ho zranil, ale Muradin se po nějaké době zvedl, zraněný a s kompletní ztrátou paměti odešel kamsi do zasněžené krajiny. Trpaslíci, kteří si říkají Frostborn časem vyrazili po krvavých stopách a nalezli ho, Muradin si ale samozřejmě nic nepamatoval. Frostborn se s ním chtěli vrátit do Frostholdu, ale cestou narazili na ohromného Jormungara (obřího červa), kterého porazili jen díky Muradinovi. Po lítém boji ho proto vyhlásili za svého krále a pojmenovali ho Yorg Stormheart. Až po dlouhé době se setkal se svými bratry Brannem a Magnim, kteří ho poznali a pomohli mu získat zpět jeho paměť. Téměř ihned poté vyrazil Muradin opět do divočiny se slovy, že se jde Arthasovi pomstít.



Blizzard nedávno varoval všechny hráče, aby si dávali pozor na své accounty, protože se objevuje čím dál více ukradených accountů. Vydal proto také několik typů, které by měli ukradení accountu zabránit:
  • Zkontrolujte, že Vaše emailová adresa v Account Management je opravdu Vaší aktuálně používanou emailovou adresou. Adresu můžete najít na pravo v management a změnit jí můžete pomocí tlačítka "Change Contact Info".
  • Ujistěte se, že Váš operační systém, internetový prohlížeč a i ostatní programy mají nainstalovány nejnovější verze a bezpečnsotí opravy.
  • Ckanujte svůj počítač kvůli trojkým koním, virům a key loggerům.
  • Až tohle všechno uděláte, doporučujeme abyste si změnili heslo na nějaké nové, nepodobné jménu accountu ani starému heslu ani jiným věcem, který může každý jednoduše zjistit a drželi ho v tajnosti.
Dokonce si můžete koupit i USB klíč, který prokáže Vaši totožnost a bez něhož se nepůjde k accountu přihlásit. Nechci dělat blizzardu reklamu, ale můžete ho koupit tady.


Také tu mám další informace ohledně dualní talentové specializace, která se objeví v jednom z nadcházejích větších patchů:

Bude nynější cena za respec resetnuta nebo zůstane na nynějších maximálních 50ti goldech?
Pokud myslíte změnu ceny na pořád, tak ne. Pokud ale myslíte, že se cena resetne, nebo že dostanete respec zdarma, tak to je velmi pravděpodobné.

Jak je to s cenou druhé specializace? Pokud bude poplatek za respec začínat na 1 stříbrném (nebo kolik to je) neměla by se resetnout cena i první specializace?
Respec by měl být respec. (pozn.: tak tomu nerozumím, ale je to přeložené slovo od slova :D)

Nyní k hunterům a exotickým petům (pozn.: Beastmaster Hunter má poslední talent, který mu dovolí ochočení exotických zvířat). Když si udělám BM build s 51 body a přehodím si build na Survival, jak se změní moji peti? Říkali jste, že přepnutí mezi specializacemi by mělo být jednoduché, ale ne úplně triviální. Budou Hunteři mít druhého peta, který se automaticky vyvolá po přepnutí specializací? A jak to bude se speciálními čtyřmi talent body, které pet získá pomocí hunterských BM talentů? Jak budou dány pryč nebo nahrazeny při změnění specializace?
Řešení pro pety už máme vymyšlené, ale zatím ho nechceme uveřejňovat. Bude se Vám líbit.

Jsou zde nějaké plány na převlékání gearu jednoduší cestou? Většina hráčů obvykle má více kompinací gearu, které různě mění (a navíc většinou má hodně hráčů gear na tank, na heal a i na dps). To může zabírat hodně místa v báglu a může to být trochu rozčilující složitě se převlékat po každém respecu. Je nějaké možnost, že by se gear změnil automaticky po přepnutí specializace?
Ne přímo automaticky, ale víme o tomto problému a dual spec by měl být dobrý důvod k jeho prozkoumání.

Jak myslíte že dual-spec ovlivní addony, které upravují action bary? Vypadá to, že to bude zásah a minela. Addony nebudou pořádně fungovat a práce na addonech tohoto typu přijde vniveč.
Jsme si jistí, že autoři addonů se s novým systémem vypořádají.

Mechaniky Dual-spec
Ještě jsme nedokončili design, protože chceme aby se to dostalo na PTR, kde by to hráči mohli vyzkoušet.

Zatím si myslíme, že přepnutí specializace by mělo být zdarma ve městech a pravděpodobně také při přípravné fázi v PvP (Preparation v BG a v arénách). V instancích by to mohlo stát menší poplatek (přemýšlíme o něčem jako reagent). Chceme, abyste byli schopní přepnout si specializaci kdykoli budete chtít, ale rozhodně nechceme, aby jste si přepínali specializaci po každém boji. Ale jelikož to bude zdarma ve městě, můžete dát prostě HS, přepnout specializaci a počkat až Vás někdo summonne zpět.


Nemáte ještě Wrath of the Lich King a nejste si jisti jeho koupí? Můžete vyzkoušet jeho desetidenní trial! Můžete si také zkusit i trialy pro WoW a TBC, to vše na této stránce. A pokud se Vám to zalíbí, můžete si Wrath of the Lich King rovnou koupit!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet