Mythic Nighthold - Šestá noc v Mythicu

  Nighthold    Mythic    Progress   

Pondělní progress Nighthold na Mythic úrovni byl poklidnější a stále je mnoho guild, které se trápí na osmém bossovi, Star Augur Etraeusovi, který byl zabit teprve čtyřikrát.

 

Největší novinkou je guilda Exorsus, která dokázala zabít předposledního bosse, Grand Magistrix Elisande, a guilda tak uhájila své průběžné druhé místo. Elisande padla pod rukama skupiny, která měla průměrný item level 902.41. Exorsus zvládl souboj pouze se dvěma healery. K dispozici měli Holy paladina a Restoration shamana. Zajímavostí je, že progress Serenity a Exorsus trval podobnou dobu. Serenity na zabití potřebovala 2 dny, 4 hodiny a 10 minut. Exorsus potřeboval 2 dny, 4 hodiny a 38 minut.

Ruská guilda se nyní může podívat na posledního bosse raidu!

 

Francouzská guilda From Scratch dokázala krátce po sedmé hodině večerní zabít osmého bosse, Etraeuse, a připojila se tak ke guildě Method, která se stále snaží o pokoření Elisande. O stejný úspěch s pokořením Etraeuse se momentálně snaží dalších 24 guild, včetně české guildy Embody.

25n2ddjisbu8omy_1485856617.jpg

Česká guilda Embody se stále drží na 21. světovém místě a je více než možné, že se v žebříčku přesune do první dvacítky nejlepších guild světa. Během včerejšího dne se objevilo také mnoho českých guild, které postupují instancí. V současné chvíli má 24 guild zabitého prvního bosse, osm guild dokázalo zabít druhého bosse a sedm guild pokořilo třetího bosse.

 

Trilliax včera zemřel hned několikrát a guildy Eternal Shadows, Stones a Ladies First si nyní mohou vybrat, jaké bosse si k dalšímu progressu vyberou.

5wxpia8enxas8c5_1485766999.jpg


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet