Mythic raid mounti budou mít v pre-patchi 100% drop rate

  mount    pre-patch    mythic   

Blizzard vydal upřesňující informace k Mythic raid mountům z BfA, Glacial Tidestorm a Ny'alotha Allseer. O těch bylo v minulosti řečeno, že sice ve hře zůstanou i po vydání nového datadisku, ale že se sníží jejich drop rate a budou obtížněji získatelní. Blizzard nyní upřesnil, že drop rate se nesníží, nýbrž budou mít v průběhu Shadowlands pre-patche 100% drop rate. Vyšší obtížnost jejich získání se však bude odvíjet od toho, že v pre-patchi dojde k přepracování class, seškálování levelů a odstranění Corruption systému.

Zároveň si však dejte pozor, pokud ještě chcete získat Ahead of the Curve: N'Zoth the Corruptor nebo Cutting Edge: N'Zoth the Corruptor. Oba tyto achievementy budou po spuštění pre-patche již nedosažitelné. Pre-patch vychází 13. října v US a 14. října u nás. Pokud ještě chcete na poslední chvíli vychytat věci, které ze hry zmizí po spuštění pre-patche nebo datadisku, pomůže vám tento článek.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 31.05.2023 07:03

<a href=https://vardenafil.top>achat levitra en ligne</a> zetia diclofenac interactions with lisinopril If Washington does not reach a deal by Thursday, the U

Enei 08.10.2020 09:40

Netuší někdo jak to bude s og/sw vision po spuštění prepatche? Díky)

Akrapovic 08.10.2020 21:53

dufam ze nic take ako "vission a corruption" uz v prepatchi nebude vobec fungovat a nikdy uz o tom nechcem ani pocut

Bellatrix 08.10.2020 22:36

Horrific Visions budou i v Shadowlands hratelné. Stejně tak třeba Warfronts a Island Expeditions.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet