Nástup Star Wars: TOR

/pic/uploaded/swvswow
Již několikrát jsme se věnovali tématu Star Wars vs. World of Warcraft. Toto nové MMORPG je bráno jako největší konkurent WoWka, kterého se ovšem Blizzard moc nebojí a naopak se na něj těší. Naopak u EA to vypadalo, že se bojí konkurence. A jak by také ne, když má WoWko monopolní podíl na trhu s MMORPG hrami. Dlouho bylo datum vydání utajováno kvůli konkurenci, jak řekl šéf EA John Riccitiello, nyní je již známo a málo lidí čekalo, že to bude ještě tento rok. EA ale překvapilo a hra by měla vyjít na Vánoce tohoto roku. Hru ovšem nebudou moci hrát hned všichni, jelikož se provozovatel bojí náporu hráčů, proto si budete moci koupit za 5 EUR speciální klíč, který vám umožní hrát hru okamžitě. Bude ale hra úspěšná? Bude úctyhodným soupeřem WoWku nebo skončí v propadlišti dějin, jako většina her, které chtěly konkurovat gigantu, kterým World of Warcraft určitě je? Podle Douga Creutze z analytické společnosti Cowen & Company jde jen o čistý klon World of Warcraft.
Navzdory slibům EA a Bioware, že půjde o krok kupředu v žánru MMO, jde v podstatě jen o další předělávku úspěšného a fungujícího WoW.
Ray Muzyka z BioWare má ale pochopitelně opačný názor na Star Wars: the Old Republic. Ostatně, každý by se divil, kdyby tomu bylo jinak.
Na celém světě žijí desítky milionů fanoušků Hvězdných válek, díky čemuž upřímně věříme, že máme docela dobrou šanci i proti World of Warcraftu, který nám v podstatě prošlapal cestičku.
Star Wars: The Old Republic by podle všeho mělo vyjít ještě letos a teprve před pár dny byly spuštěny předobjednávky tohoto MMORPG, o kterém se, když už nic, hodně mluví. Objednat můžete normální edici hry za 1099Kč nebo sběratelskou za 2999Kč, která je velice limitovaná a obsahuje mnoho unikátních upomínkových i in-game předmětů. Více informací najdete na Xzone.cz. Koupíte si Star Wars: TOR nebo zůstanete věrni WoWku? A myslíte si, že se výrobcům vrátí peníze, které byly do hry investovány?

Naposledy upravil/a Astra 23.07.2011 v 10:32:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 22.07.2011 20:48

Já si myslím, že své fanoušky si to určitě najde, přece jen je na světě hodně fandů Star Wars. Ale obávám se toho, aby se náklady vrátily tvůrcům. Hodně toho vložili to videí, dabingu apod., které zpestřují levelování. Takhle na mě hra působí na jako single player hra, u které vám sem tam pomůžou kamarádi. Nikde jsem zatím neviděl, co hra nabídne po vylevelování postavy na max. level.

rio 22.07.2011 20:48

Ondrec
Řekl bych, že lidi teď mají raději fantasy než sci-fi prostředí.No každopádně bych si to swtor chtěl aspoň zkusit.
100% súhlas

Andros 22.07.2011 20:43

Řekl bych, že lidi teď mají raději fantasy než sci-fi prostředí.No každopádně bych si to swtor chtěl aspoň zkusit.

kuliskovec 22.07.2011 20:39

Já zůstanu u wow star wars mě vůbec nezajímaj. a prachy se jim podle mě vrátí podle možností pohybu ve hře

Coxx 22.07.2011 20:37

Určitě kvůli tomu nepřestanu hrát WoW; Něco tak pro mě zažitýho

kcolraw 22.07.2011 20:19

Tohle bude úplně jiný než wow.. Ten co říkal, že je to to samí tu hru asi v životě neviděl. Jestli se vrátí výrobcům peníze o tom nemám páru, ale já si to určitě koupím wow už mě nudí.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet