Několik informací

Mám u sebe několik materiálů na novinky, ale nemám bohužel čas je dnes uveřejňovat a tak Vám pouze předložím několik zajímavých informací, které se v poslední době okolo WoW objevily.

Už jsem Vás informoval, že velikonoční event Noblegarden bude s patchem 3.1 předělán. Tak to i zůstává, tento event nyní trvá jeden týden místo jednoho dnu a přibylo k němu několik achievementů. Na tyto achievementy jsem se už díval a brzy Vám k nim udělám příručku. Získat můžete titul The Noble a tyto achievementy budou součástí meta-achievementu, jehož odměnou je Violet Proto-Drake. Ale pozor! Noblegarden nezačne 12.4. jak se původně myslelo, tento event byl odložen! Zatím to vypadá na 26.4., ale uvidíme jak to bude doopravdy. To zatím také znamená, že někdy okolo tohoto data vyjde patch 3.1.

Na mmo-champion.com se objevilo několik zajímavých sekcí. Určitě se tam podívejte, pokud Vás zajímají Tier 8 sety, Ulduar loot nebo nový PvP gear.

Pamatujete na Gear Manager, který měl přijít do hry s patchem 3.1? Tato funkce by Vám měla umožnit jednoduché přehazování několika uložených kompozicí Vašeho gearu. Bohužel se zatím Blizzardu nepodařilo vyřešit všechny bugy, takže to zatím vypadá, že se do hry dostane až s nějakým dalším malým patchem, který bude následovat po 3.1.

Zabití Sarthariona v deseti lidech se všemi třemi draky naživu je zatím asi nejtěžší věcí ve hře. Skupině ruských hráčů se to povedlo do 76 sekund! Tito hráči prostě ignorovali draky a pustili se plnou silou přímo do Sarthariona a světe div se, povedlo se jim to! Samozřejmě měli neobvykle dobré složení raidu, pouze jednoho healera, jednoho paladina tanka, který najednou tankoval Sarthariona a dva draky (!) a 8 dýpíesek, z nichž všichni měli DPS větší než 4500. Natočili také video:


A ještě jedna informace - jak je zřejmé i z odstavce výše, 10 man raidy jsou nyní často těžší než 25 man raidy. S Ulduarem by to už tak být nemělo. Téměř každý, kdo bude trochu chtít, by měl být schopný dostat se vždy v 10 man k poslednímu bossovi a shlédnout tak RP aspekt této části hry. 25 man bude pro náročnější hráče a 25 man společně s plněním těžkých módů (achievementů, podobně jako právě Sartharion se třemi draky) pro ty lepší až nejlepší. Mimochodem Blizzard stále přemýšlí, jestli vloží těžké módy i do 10 man raidů a nepomíjejí ani 5 man dungy.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet