Několik novinek od Blizzardu

//pic/news/bluepost
Nikdo z redaktorů se pravděpodobně nechystá upozornit vás na poměrně velké množství novinek, jež se v posledních několika dnech udály, takže se toho budu muset zhostit já sám.

Icecrown Buff

Icecrown buffy (Strength of Wrynn a Hellscream's Warsong), které vylepšují vaše nejdůležitější statistiky, aby byl raid dostupnější i pro méně schopné guildy byl navýšen na 30%. Tento buff si samozřejmě můžete vypnout, avšak když tak neučiníte a vyrazíte bojovat proti služebníkům Krále Lichů, vězte, že jde o poslední ulehčení vašeho úkolu, silnější buff by se již objevit neměl.

Nový build bety

Včera se objevil nový build Cataclysm Bety, čehož si nikdo z nás nemohl nevšimnout. Čekalo nás totiž stahování dalšího obřího patche, tentokrát to bylo něco okolo 1,5GB. S tímto patchem se opravilo několik chyb, na které se dalo při testování narazit a objevily se i změny v talentech, na které se můžete podívat na WoWtal.com. I tak se však do hry vloudilo několik jiných chyb, hlavně ta, že musíte změnit realmlist(!), abyste se mohli na oficiální betu přihlásit.
Ujumqin zdroj

Udělali jsme nějaké změny u login serveru, avšak všechno neklaplo, tak jak mělo. Na Betu Cataclysm se nepůjde přihlásit, dokud neuděláte toto: Nejprve se ujistěte, že nemáte zapnutou hru. 1. Bežte do složky, s World of Warcraft Betou (většinou např. C:\Program Files\World of Warcraft Beta\ a tam do složky \Data\En/GB**. 2. V textovém editoru otevřete soubor realmlist.wtf. 3. Změňte "set portal public-beta" na "set portal public-test". 4. Uložte změnu. Nyní byste se měli již normálně přihlásit. **Záleží na jazykové verzi vaší hry. V případě problémů s přihlášením pište sem: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=26227632749&sid=2000 Díky a omlouváme se za potíže.

Důležitá zpráva hlavně pro pět šťastlivců, kteří snad již dnes po půlnoci dostanou své beta klíče, co? Worgeni mají v novém buildu také nový model. Co na něj říkáte? Z hodného pejska se stává vlk?
/pic/uploaded/worgen_old /pic/uploaded/worgen_new

Starcraft II

mini thor starcraft 2 Vydání této velice očekávané strategické pecky od Blizzardu se blíží. Pokud si ji předobjednáte u xzone.cz, již 26.7. bude tato zásilka podána na poštu. Můžete si ji také koupit v půlnočním předprodeji. Pokud si navíc koupíte sběratelskou edici, získáte mimo jiné i non-combat peta do World of Warcraft (viz. obrázek). Blizzard také vydal nový cinematic trailer právě ke Starcraftu II.
EDIT: I dnes samozřejmě můžete soutěžit o přístup do Cataclysm bety. Dnes hádáte návštěvnost za pátek, čili předmět e-mailu by měl vypadat takto: SOUTĚŽ - pátek - [Váš odhad].

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 21:18:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jeckyl 23.07.2010 19:01

Hobitek
Jestli female udělají takhle: http://www.youtube.com/watch?v=4foTchUFVKg bude mi to bohaťe stačit
No nevim, podle mě nic moc model, zvlášť ten face mi přijde tak nějak neadekvátní na vlčici.

Javorovej 23.07.2010 11:39

jdu vám udělat ten screen heartglenské kočky! (tady spíš se dá říct, fenky)

Hobitek 23.07.2010 11:27

Jestli female udělají takhle: http://www.youtube.com/watch?v=4foTchUFVKg bude mi to bohaťe stačit

Popi 22.07.2010 23:14

tak šup sem s tím potom

Javorovej 22.07.2010 23:11

Ale jakmile mi opět pujde beta (nevim proč mi nejde), tak ho udělám v lepším rozlišení...

Javorovej 22.07.2010 23:09

jo, mám screen

Popi 22.07.2010 23:07

otázka na ty co už na betě jsou, nebyla nááhodou jedna worgen female v heartglenu?

Jeckyl 22.07.2010 23:03

No božíčku, už se bojim, jak bude nakonec vypadat female Před nedávnem vyplulo na net něco, co vypadalo jako parodovaná liška.Snad tahle změna upraví face i tomu něžnému pohlaví plnému blech...

Javorovej 22.07.2010 23:02

Wrent
Nyní již pirátům se zázemím v Curse .
všechno je to jedna chamrať!

DaveL 22.07.2010 22:56

Radiaw
Kdyby si četl MMO-Champ tak bys věděl, že to mají v plánu a jejich umělci se už na to těší. :-)
MMOC is one big fail with huge base of fanboys... blé já si nemoh pomoct

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet