Nová povídka - The Untamed Valley, 1. kapitola

http://media.wowfan.cz/uploaded/TheUntamedValley
Minulá povídka z dílny Blizzardu, Death from Above, kterou jsem pro vás naposledy překládala, si zde na webu získala řadu fanoušků. Proto jsem se jako další (a také s přihlédnutím k anketě, které ohledně povídek probíhala) rozhodla přeložit povídku od téhož autora, Roberta Brookse, s názvem The Untamed Valley. Povídka se odehrává krátce po Siege of Orgrimmar a Garroshově uvěznění. Válka na Pandarii však stále pokračuje... Věrní Garroshovi stoupenci se zatím nesmířili s tím, že jejich náčelník svůj boj prohrál, a nehodlají se vzdát tak snadno. Do tohoto nejistého poválečného prostředí přicházejí dva alianční hrdinové, draeneiský Vindicator Maraad a elfská Strážkyně Lyalia. Jak si poradí s eskortem orkského zajatce, kterého se jeho druhové jistě pokusí osvobodit? A především - jak s celou situací zamíchají pandarenští farmáři Tillers, na jejichž území se příběh odehrává? Doufám, že vás povídka zaujme stejně, jako vás zaujala Death from Above. Upozorňuji, že The Untamed Valley má trochu pomalejší rozjezd, ale další kapitoly budou i trojnásobně dlouhé a rozhodně nepoměrně poutavější. Proto se mnou vydržte až do příštího čtvrtka, kdy vydám druhou přeloženou kapitolu, a nelámejte nad povídkou hůl. (Povídka má celkem 7 kapitol.)
>> The Untamed Valley, 1. kapitola <<
Ukázka: „Ani jeden z vás nepřežije noc,“ pravil ork. Vindicator Maraad i velitelka Strážkyň Lyalia ho ignorovali. Podobné výhružky od něj slýchali každou noc už od chvíle, kdy padl do jejich zajetí. Lyalia prohrábla táborový oheň jednou ze svých měsíčních čepelí a přemístila jedno poleno. Oheň krátce zapraskal. Světelný záblesk se odrazil od Maraadova kladiva a po válečníkově zbroji se rozběhly fialové zářící paprsky. „Noční elfka zemře první,“ pokračoval ork po pár minutách. „A ty se budeš dívat na to, jak umírá..."

Naposledy upravil/a Bellatrix 17.07.2014 v 19:58:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 18.07.2014 11:20

Pokud vím, tak žádná z nich snad ani ještě nebyla zveřejněná. Ale podle tvé otázky odhaduju, že bys měl asi zájem o překlad...?

Šéfredaktor WoWfan.cz

Sir Finley Mrrgglton 18.07.2014 10:26

Villains poviedky ešte stále niesú dostupné?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet