Nová stránka s in-game eventy

Ve světě World of Warcraft je spousta eventů. Některé se opakují týdně, jiné si užijete pouze jednou za rok. Abyste věděli, jaké eventy můžete spolu se svými přáteli zažít, byla do World of Warcraft Game Guide přidána nová stránka s eventy. Tato stránka obsahuje informace o různých opakovatelných eventech, soutěžích a oslav na jednom místě. Lehce zde najdete dny jejich konání a odkazy na stránky, kde je vámi vybraný event detailně popsán. Během několika minut získáte velké množství informací.

Prohlédněte si tuto stránku, abyste viděli, jaké eventy svět Azerothu každý rok prožívá. Další akce je hned za rohem!

Pokud vám ale nevyhovuje angličtina, určitě navštivte naší stránku se seznamem eventů, kde také najdete spoustu informací.



Naposledy upravil/a Wrent 25.05.2013 v 18:30:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sharz 25.05.2013 22:00

No jo, stane se

seager 25.05.2013 21:18

Tak zpět, pardon, já to pochopil tak, že se přímo ve hře objevilo okno s popisem probíhajících eventů. Omlouvám se za předchozí komentář, psal jsem dříve, než jsem se zamyslel :-) Alkohol je metla lidstva, jsem někde slyšel :-)

seager 25.05.2013 21:15

Další bonus od Blizzardu pro víkendové hráče, ke keterým se řadím. Jen bych nadpis spíše přeložil jako Nová ingame stránka s popisem eventů, tedy tak bych to pochopil z originálu, ale nechci tím nějak znevažovat vaši práci, za překlad určitě děkujeme :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet