Nové předměty z Ulduaru, vtipy

Jak jsem slíbil, přináším seznam nových předmětů, které mohou padnout v Ulduaru. Z technických důvodů je pro ně vytvořena speciální stránka a to zde. ;-)
Aby to zde nestálo, přidám ještě jedno video z raidu na Yogg-Sarona. Už jste možná mohli vidět video z pohledu healera, což ale není uplně to nejzáživnější, a tak zde je video z pohledu retropalacha.



A zde je ještě pár vtipů, které kolují WoW komunitou. :-)

Otázka: Jak se schová tauren v lese?
Odpověď: Namaluje si koule na červeno a vyleze na jabloň.
Otázka: Viděli jste někdy taurena na jabloni?
Odpověď: Ne, takže to funguje.
Otázka: Jak umřel gnom?
Odpověď: Trhal jabka.

Kolik gnomů je potřeba na natření zdi?
Záleží jak moc s nima hodíš.

Sedí tauren v baru a přísedne k němu krásná, chlupatá, smradlavá taurenka. Tauren se na ni podívá a řekne "Bůůůů", načež se taurenka usměje a povidá "Zrovna sem to chtěla říct!".

Co je vrchol závislosti na WoW?
Když máte narozeniny a zařvete "DING!"

Viděli jste Illidanovo nový boty?
On taky ne. (pozn. anarchYho - Illidan je slepej)

Přijde trpaslík do hospůdky v Elwynn Forestu a objedná si čtyři piva. Čišník mu je přinese a trpsalík postupně usrkává ze všech čtyř sklenic najednou. Po hodině dopije, zaplatí a odejde

Druhý den se situace opakuje. Trpaslík si opět poručí čtyři piva, začne usrkávat z prvního, druhýho....dopije, zvedne se, zaplatí a odejde.

Třetí den, když přijde trpaslík do hospody, už to čišník nevydrží a ptá se "Podívej trpaslíku, proč si kupuješ ty čtyři piva? Vždyť Ti takhle zteplaj, tak si kup jedno a až ho vypiješ, přinesu Ti další!"
Trpaslík se ale ohradí. "Víš, mám 3 bratry, jeden je v Booty Bay, jeden v Ironforge a třetí na Theamoru. Jelikož se nemůžeme scházet tak často, jak bychom si představovali, každej z nás chodí denně do hospody, kde si koupí čtyři piva a navodí nám to atmosféru, jako bychom byli všichni spolu!"
Čišník pochopí a přinese tradiční počet piv.

Čtvrtý den přijde trpaslík do hospody, ale objedná si pouze 3 piva. Celá hospoda ztichne. Čišník civí s otevřenou pusou. Dojde mu, co se asi stalo a tak mu to nedá a zeptá se trpaslíka "Je mi líto co se stalo, ta ztráta musí být veliká. Nechceš si o tom promluvit?"
Trpaslík se zprvu tváří zmateně, ale pak ho popadne obrovský smích. "Ale neeee, není to jak si myslíš! Já dneska přestal pít!"
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet