Nové WoD modely - mobové

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V minulosti jsme vám již představili nové modely vůdců a další mix všemožných jiných hrdinů, kteří nás budou provázet příběhem Draenoru, po kterém následovala další zajímavá či aktualizovaná NPC. Dnes to sice nebudou žádní významní hrdinové, ale každý správný dobrodruh musí být připraven na všemožné bestie, se kterými se může v neprozkoumané zemi setkat. A alternativní Draenor bude bezesporu nebezpečná země, plná děsivých, ale především velmi unikátních potvůrek. Pojďtme se na některé z nich podívat.
Který z nových modelů vás nejvíce zaujal? Máte nějaké tipy, co by tato roztodivná stvoření mohla být zač?

Naposledy upravil/a Hanzik 22.07.2014 v 13:34:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Allnei 22.07.2014 14:16

Saberonové už jsou asi finální model. Pod tou horou armoru kočky jsou

Mordecay 22.07.2014 14:09

Muradin
...
Jop! Až na toho predka Gronnov. To je Gordawg - Draenorský element ala Fury. A model Saberonov snáď bude vyzerať ináč, keďže je to mačkovitá rasa

Muradin 22.07.2014 13:48

Modely se mi moc líbí. Nejvíc asi ten kamenný prapředek Gronnů a pak ten Draenaiský robot (jen je škoda, že nemá dodělané ruce, už jsem viděl finální model a měl by tam mít dva štíty).Jinak těm prvním stvořením by se mělo říkát prostě Pale nevím co by to mělo být, ale trochu připomínají orky.Další by mělý být orkové ,na které byly použity rituály klanu Bleeding Hollow.Hydra je moc pěkná líbí se mi, že je jiná než Azerothská.Fungal Giant vypadá též dobře, ale docela se změnil. Chtěl bych ho vidět z boku.Další by měli být nějací šamané rasy Saberon.Pak by měl následovat Genesaur. Na Draenoru je krásný kontrast nebezpečných rostlin a tvorů z kamene.Díky za článek.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet