Odhalena sběratelská edice

//pic/wod/box/wod_collector_header
Blizzard ukázal obsah a podobu sběratelské edice Warlords of Draenor.
Blizzard zdroj

Chcete si vylepšit zážitek z Warlords of Draenor? Podívejte se dovnitř sběratelské edice, která obsahuje hromádku vzácných a památečních věcí na pomoc epickému boji proti Iron Hordě. Zkontrolujte vaše lokální kamenné obchody pro další detaily a dostupnost. A pokud chcete svoji kopii, pospěšte si, jelikož zásoby jsou omezené.

World of Warcraft: Warlords of Draenor sběratelská edice obsahuje:
  • World of Warcraft: Warlords of Draenor - Plná verze Warlords of Draenor na DVD-ROM
  • Behind-the-Scenes DVD a Blu-ray Two-Disc Set - Poznejte vývojářský tým, stojící za vytvořením Draenoru a jejich Warlordů. Tento dvoudiskový set obsahuje přes hodinu komentářů.
  • Collector’s Edition Soundtrack - Ponořte se do zvuků války s kompletním orchestrálním soundtrackem Warlords of Draenor na CD.
  • The Art of Warlords of Draenor - Buďte svědky vizuální evoluce datadisku v této překrásně svázané knize exkluzivní Warlods of Draenor artworků. Kniha obsahuje 160 stran konceptů, dokončených ilustrací a CG obrázků.
  • Blackhand podložka pod myš - Vyzbrojte se speciální edicí podložky pod myš s motivem smrtícího Warlorda Blackhanda. Epic In-Game věci
  • World of Warcraft Dread Raven Mount a Dread Hatchling Pet - Sestupte z nebes na hřbetě černokřídlého Dread Raven mounta, smrtelného předka Anzu. A poté pozřete svoji kořist v pet soubojích s roztomile krvežíznivím Dread Hatchling petem.
  • StarCraft II Portraity - Vyvolejte sílu dvou smrtících vůdců Iron Hordy - Grommashe Hellscrema a Blackhanda s těmito dvěma portréty do Starcraft II.
  • Diablo III Warsong Pennant - Svolejte hněv Warsongského Klanu na své démonické protivníky ze Sanctury s touto výzdobou svého Diablo III banneru.
  • Hearthstone Card Back - Vaše dobrodružství v Draenoru bude tématem celé hospody, až si vezmete svůj vlastní cardback na Hearthstone karty, vytvořen v samotných pecích Blackrocku.
A nezapomeňte, jeden boost postavy na level 90 dostanete ke každé sběratelské, Digital Deluxe i normální edici datadisku Warlords of Draenor.

Své názory pište do komentářů!

Naposledy upravil/a CrazyMuffin 16.08.2014 v 21:41:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 15.08.2014 15:15

Prosím, kup mi ji rovnou taky, pak ti dám kdyžtak adresu nebo se někde sejdem

KralLikxD 15.08.2014 14:43

Už se těším až si jí koupím :3

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet