Odkazy, Soutěž

Dnešní novinka je trochu sesmolená, ale snad nevadí, protože jsem ji vytvořil, abych ukojil Vaši touhu po WoW i v té chvíli, kdy máte spuštěný pouze prohlížeč internetu. Vypsal jsem Vám zde několik odkazů, které se týkají WoW a považuji je za zajímavé. Jde o stránky, které já používám. Některé určitě již znáte, některé možná ještě ne. Nutností je většinou znalost angličtiny.
  • MaxDPS.com - Pokud jste DPS a přemýšlíte, jestli je pro Vás výhodnější vzít si tu nebo tu věc nebo nevíte jaké máte zvolit talenty, určitě navštivte tuto stránku, která Vám spočítá vaše DPS. Vy tak můžete porovnat, co je pro Vás lepší.
  • MMO-Champion.com - Pokud chcete vědět úplně všechno o nadcházejícím datadisku či o nejnovějších patchích, ale i jiných věcí z WoW. Rozhodně navštivte tuto stránku.
  • LFGComic.com - Stránky jednoho možná nejoblíbenějšího WoW komixu.
  • Arena Calculator - Jeden z mnoha arena calculatorů - spočítejte si kolik bodů tento týden dostanete.
  • Thottbot.com - Stará známá databáze všech věcí ve WoW - úkoly, předměty, postavy...
  • MyWoWArmory - Alternativa ke klasické Armory, dá se tedy využít při prodeji account apod.
  • WoWInterface - Ohromná databáze addonů.


Takže bych Vám chtěl oznámit, že plánovaná soutěž se již blíží. Zatím Vám neprozradíme o co v ní půjde, ale naznačíme alespoň co v ní můžete vyhrát. Určitě jste si všimli, že nám tu přibyla reklama na web www.skinbook.cz a neobjevila se tu jen tak z ledacjakého důvodu. Tento web nám totiž poskytne cenu pro vítěze. V soutěži, kde lze vyhrát samolepku na notebook pravděpodobně s tímto vzhledem.

Skinbook.cz nabízí samolepky na notebooky, které kompletně změní tyto nudné šedé krabice plné malých součástek na stylový módní doplněk či na zajímavou hračku. Před každým otevřením notebooku na vás bude koukat hezký obrázek a navíc už nikdy nebudete muset počítat škrábance, které se na krytu objevili, jelikož samolepka Vás před škrábanci ochrání. Na svůj notebook si můžete vybrat buď již osvědčený design z galerie či si dokonce navrhnout svůj vlastní. Více informací na www.skinbook.cz
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet