Old Naxxramas - Nový trailer

  Naxxramas    trailer   

Dovedete si představit, jak by v dnešní době za použití všech moderních technologií vypadal trailer na legendární Vanilla Naxxramas? Myslím, že odpověď pro nás možná má umělec Hurricane, který se zaměřuje na WoW trailery.

 

Každý z nás ví, že Blizzard dělá velmi povedené trailery na nové datadisky, stejně tak je tomu se všude přítomnými In-game cinematiky. Důkazem by mohl být už jeden z legendárních a nejznámějších cinematiků, který se odehrál u Wrath Gate. Jedním z posledních přidaných cinematiků je například Kil'jaedenův pád, jenž je také velmi povedený.

 

Myslím, že řečí bylo dost, pojďme se podívat na epické dílo, které Hurricane dokázal vytvořit ve svém volném čase za neuvěřitelných 161 dní.

 

 

Celým dílem chce ukázat hluboké uznání a respekt starému Vanilla raidování z roku 2006, což se mu rozhodně povedlo, nemyslíte?

 

Na jeho YouTube kanálu se nechází spousta podobného contentu, takže se určitě neváhejte podívat.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 04.07.2017 15:55

Přesně tak jak psal Kritik po de mnou,Naxxramas je i podle mě nej nej epičtější raid všech dob co vzniklo wowko a podle mě nejnej těžší,myslím bez bugů a lagů je to můj nejoblíbenější raid i v době Lich Kinga byl dobrej

kritik 04.07.2017 02:49

Uplne nezavisle na traileru muzu jen zopakovat ze Naxx40 je pro me nejepictejsi raid vsech dob, blizzard dobre vedel co za raid vytvoril a jak malo lidi ho zazilo, tak ho chtel ve wotlk ukazat vsem, jenze to se hrube nepovedlo, z mythic verze se stala LFR verze, bez prehaneni, 90% mechanik jste mohli uplne ignorovat (nebo je uplne zrusili) a celkovej pocit z raidu nebyl moc valnej, asi jako kdyz jdete dneska timewalking, pokud jste zazili i original, tak vam hned dojde ze se to ani neda srovnavat,.

Je hodne duvodu proc byl Naxx40 tak vyjmejcnej, jednim z nich je i ten ze to byl posledni 40 man raid, zahrat opravdovej teamwork ve 40ti lidech to je uplnej jinej gameplay a challenge sam o sobe + spousta dalsich veci v tom raidu, coz by bylo na dlouho to vyjmenovavat, z toho udelala nezapomenutelnej zazitek. na druhy misto bych dal Ulduar, jenomze progressovat bosse na normal a pak toho samyho hardmode uz nebylo tak epicky ani radost lidi v raidu z killu nebyla takova, kdyz se vam raduje 40 lidi je taky nezapomenutelny.

Co se tyce toho traileru .. slova by byla asi zbytecna ..

Ellendway 04.07.2017 16:14

https://www.wowfan.cz/clanek/naxxramas-40-byl-to-opravdu-nejtezsi-raid

Romik 05.07.2017 09:16

Vzpominal li si dobre, Ragnarose Normal pred prvnim nerfem zabilo mene nez 22 world guild, neb 22 byli Black Division a ti ho nedali. Tj. Firelands byl na podobne obtiznosti jako Naxx.

Kulda.s 04.07.2017 01:14

Je to ten HURRICANE, který byl osloven samotným Blizzardem s nabídkou spolupráce? Mám za to, že jsem o tom novinku četl i právě zde na webu, ale nemohu to najít.

P.S.: Funguje vyhledávání? Popřípadě dle čeho vyhodnocuje vyhledávání výsledky, zadal jsem Hurricane do vyhledávání a nenašlo mi to nic.

Ellendway 04.07.2017 16:13

Vyhledávání hledá články dle toho, zda se vyhledávané slovo objeví v názvu článku, v kategorii nebo klíčových slovech. Neindexujeme kompletní text článku. Článek o Hurricane tady byl, zkusím jej najít a doplnit klíčová slova - byl nejspíše starší a klíčová slova tam chybí.

SkinnyStick 04.07.2017 21:23

Ano, je to on

HonkL 03.07.2017 21:14

Ještě tam chybí dopsat že tento Trailer je dělaný pro Kronos :P na 90% Což je vanila Protože ted se čeká jenom na naxx ...AQ už je dole

bulljoker 03.07.2017 22:44

je tam napsaný že to pro nikoho nedělá so whatever

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet