Patch 4.3 přinese legendární zbraň pro Rogue

http://media.wowfan.cz/cataclysm/patch43/patch43
J. Allen Brack, hlavní producent World of Warcraft, v rozhovoru pro The Escapist odhalil další zajímavost patche 4.3. Raid na Deathwinga totiž po dlouhé době přinese další legendární zbraň, pro níž najdou využití Roguové. Tato dýka tedy naváže například na tradici legendárních Warglaives of Azzinoth.
J. Allen Brac zdroj

J. Allen Brac: Další věc, kterou oznamujeme, je legendární zbraň pro rogue. Bude specifická přímo pro toto povolání, čili půjde o dýku (dagger). Půjde ji získat v určité sérii úkolů, tradičně budete muset v těchto úkolech spolupracovat s ostatními hráči a na konci budete moci vytvořit legendární zbraň. Tentokrát se to vše bude točit okolo rogue, kteří se o to budou snažit. The Escapist: Už pro ni máte jméno? Brack: Nemáme, že? The Escapist: Jak zapadá do Lore? Brack: Ještě jsme nerozhodli jméno, ani jak bude fungovat, jen víme, že chceme legendární zbraň, která přijde s tímto tierem a chceme, aby to byla dýka pro rogue. To je zatím vše. Jak budeme pokračovat dál, budeme mít více lore, více příběhu, nějaký "základ" pro vytvoření všech legendárních zbraní. Mnoho práce jsme například udělali u legendární sekery, kterou jste dostali ve Wrath of the Lich King a pak tu byli další legendárky s Cataclysmem.

Rozhovor odhalil ještě několik dalších drobností, kterým se budeme věnovat později. Zajímavé ale je, že několik minut po vydání rozhovoru - ve chvíli, kdy na něj začali odkazovat různé velké stránky - byl tento stažen a v současné době ho na The Escapist nejde nalézt. Jako pravděpodobné vysvětlení se nabízí možnost, že rozhovor byl stále ještě pod NDA a měl vyjít až později. Uvidíme - každopádně informace by na 95% měla být pravdivá.

Naposledy upravil/a Wrent 14.09.2011 v 13:30:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 14.09.2011 20:08

Rreezznniikk
Ja nevim proc to nazyvaj legendarkou .. jako legendarky na wotlk a cata nemaji cenu ani naplivani do ruky :-) dyt vyjde pacth kde ta legendarka je a hned 1-2 mesice po vydani patche uz ji nekteri maj .. Vubec se to neda srovnat s legendarkama co byly na vanille podle me.
to máš i zase pravdu na vanille bylo delši farmeni na tu legendarku ale zase koho dnes bavi farmit legendarky i stáre že

Riko 14.09.2011 18:17

A co legendarku pro shamany?

Akari 14.09.2011 18:17

njn to levelování není špatné aspoň to má nějakej význam teďka stejně i item z trashe bude lepší než ta legendarka v přístím patchy Aspoň, že je ta tranformace aspoň teď ty legendárky na něco budou. jám mam třeba Two-Hand mace Sulfurus z MC a stejně je mi na nic protože žádná taková nová mace nema Int nebo agilitu a snad se to v 4.3.0 změní

Rreezznniikk 14.09.2011 18:02

Ja nevim proc to nazyvaj legendarkou .. jako legendarky na wotlk a cata nemaji cenu ani naplivani do ruky :-) dyt vyjde pacth kde ta legendarka je a hned 1-2 mesice po vydani patche uz ji nekteri maj .. Vubec se to neda srovnat s legendarkama co byly na vanille podle me.

Entreri 14.09.2011 17:52

mam takovy dojem ze tenpenny a snake me nejak neporozumneli. ja netvrdim ze jsou vseobecne k nicemu ale ze legendárky ze starých datadisků se nedají použít v současných a tak mají pouze krásný skin a leži v bance aby jsme jemohli jednou za cas vytáhnout a flexovat na náměstí v SW nebo OG

Honza4545 14.09.2011 17:20

Entreri
ty legendarky jsou stejne k nicemu hafo prace s tím a pak se to válí v bance. měli udělat aspon ty legendarky jako levelovací itemy, který se přizpůsobí na lvl hráče. Takhle je to fakt k ničemu že má někdo v bance shadownourne, glaives of azzinoth, thoridal atd.
Plně souhlasim dáš si hafo práce z legendarkou a potom stejně ti bude k ničemu protože vyjde nový datadisk.

Petanurban 14.09.2011 16:35

Ale nejaka macka na Shadow priesta by se hodila, kazda legendarka je dobra, ale mela by do lore sedet.

Akari 14.09.2011 16:21

hmm konečně zbrň na kterou nebud fronta 10 lidi z 25

Mordecay 14.09.2011 15:38

Ano! Must have!

zajic 14.09.2011 14:31

bloodhero22
kdy bylo posledni legendarni kladivo jestli vubec?
sulfuras

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet