Patch 7.2 - Hotfixy z 22. května

  Patch 7.2    Hotfix    Oprava   

 

Blizzard stále vylepšuje a opravuje poslední aktualizaci 7.2. Výsledkem je poslední seznam změn, který byl včera úspěšně nahrán na všechny evropské servery. Do změn se dostalo například snížení maximální Artifact Knowledge úrovně a několik PvP změn.

 

Blizzard zdroj

Achievementy

  • achievement #10697 nyní vyžaduje 8 aktivních spotlightů v průběhu souboje s Chronomatic Anomaly (dříve vyžadovalo 12).

 

Povolání

Monk

 

Class Hall

  • Artifact Knowledge může být vyzkoumána na maximální 40. úroveň (předtím bylo 50).

Poznámka vývojářů: Maximální úroveň Knowledge jsme na 50. úroveň zvýšili velice pozdě v testování 7.2 na PTR. Chtěli jsme zajistit, že budou mít všichni hráči, hrající všemi možnými styly, včetně dalších jejich postav, přístup k novým vlastnostem zbraní. Ovšem společně s Artifact Power, který hráči dokázali po vydání nasbírat, a po několika opravách jsme přišli na to, že hráči jsou s postupem až moc daleko. 40. úroveň Artifact Knowledge se zdá jako správná úroveň, se kterou se mohou hráči dostat k novým vlastnostem zbraní a stále budou moci v průběhu několika dalších měsíců sbírat Artifact Power.

 

Player versus Player

  • Deepwind Dunk nyní trvá 15 minut a zabitím hráče získá tým 5 bodů.

 

Paladin

 

Interface

  • Hráči, kteří hru hrají v čínštině nebo korejštině, mohou nyní komunikovat ve všech otevřených chatových kanálech na Broken Shore.   

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet