Patch 7.2 - Představení invaze Legie

  Patch 7.2    PTR    Public Test Realm   
Upozornění! Patch 7.2 je stále ve vývoji a informace se mohou ve finální verzi lišit.

Vývoj aktualizace 7.2 je stále v plném proudu a Blizzard pomalu, ale jistě uvolňuje obsah, na který se můžeme těšit. Tentokrát bylo vydáno oficiální představení invaze Plamenné legie, která se chystá zasáhnout Broken Isles. Pokud si vzpomínáte na invazi, která byla před vydáním datadisku, a líbila se vám, máte štěstí… Legie si v podobném stylu bude nárokovat i Broken Isles.

 

Blizzard zdroj

 

Společně s vydáním Patche 7.2: The Tomb of Sargeras obnoví Plamenná legie své útoky na Azeroth, tentokrát na Broken Isles. Hrdinové Hordy a Aliance budou požádáni o další odražení útoků, které nazýváme "Legion Assaults". I přes to, že je tato událost podobná invazi démonů, která byla dostupná před spuštěním Legion expanze, bude tato událost využívat World Questy a omezí tak zásah do obsahu těch, kteří se stále snaží dosáhnout maximální úrovně a World Questy nemají aktivní.

 

Legion Assaults budou dostupné všem hráčům, kteří chtějí využít událost k získávání zkušeností na dalších postavách, a zároveň mají na jedné z postav odemknuté World Questy. Právě díky World Questům umožníme hráčům získat bonusové zkušenosti a reputace v průběhu levelování.

 

Vývojářská vsuvka: Již při prvních diskuzích o Legion expanzi jsme tušili, že budeme chtít, aby Legie útočila na Broken Isles v průběhu některých aktualizací. A ten čas nastal právě teď.

 

Všichni jsme měli rádi událost invaze a chtěli jsme udělat úplně to samé i pro aktualizaci 7.2. Došli jsme ovšem na to, že by invaze měla ničivé důsledky pro hráče, kteří stále levelovali. Mohli jsme to přejít, protože by to byla nejjednodušší cesta, jak událost implementovat. Také jsme se ovšem naučili několik věcí jak z invaze, tak z World Questů, které jsme představili při spuštění Legion.

ynzusur9dba0otv_1486070553.jpg

Plamenná legie bude soustředit své útoky na několik míst po celé zóně a událost bude dostupná přes World Quest systém. Souboje budou rozděleny do bojů s elitními bossy, kteří budou chtít zajmout určitou část zóny, nebo do bojů s lehčími nepřáteli. Jakmile bude zóna pod útokem, mohou hráči využít World Questů k tomu, aby dokončili Emissary úkoly.

 

Jakmile se invaze rozšíří na další území, budou muset hráči bránit významnější místa na Broken Isles, jakými jsou například Thunder Totem v Highmountain nebo Black Rook Hold ve Val’sharah.

 

Oproti původní invazi budou moci hráči postupovat do dalších bojů. Tři hráči se ve speciálním scenáriu utkají s nepřáteli ve velitelské lodi Legie, která řídí pozemní útoky.

 

Vývojářská vsuvka: V mnoha ohledech bude tato invaze připomínat tu, která byla dostupná před spuštěním Legion. Souboje a průběh invazí jsou ovšem pro každou zónu postaven jinak a nebudou totožné. Snažili jsme se, aby útoky nebyly jinak rušivé a nevstupovaly do hlavních úkolových linií hráčů. Ano, Legie je tady a měli byste pro ni bojovat. Avšak pokud jste právě na třinácté postavě, protože chcete dva shamany (kdo by nechtěl?) a preferujete metodu zavřených očí, budete mít právě tuto možnost a ignorovat tak invazi démonů, kteří demolují svět kolem vás.

rsm12vgelt0kaq5_1486070553.jpg

Útoky nebudou vedeny neustále. Jakmile odrazíte útoky, které jsou dostupné na Broken Isles, bude muset Plamenná legie chvíli odpočívat, vyléčit ty největší rány a přeskupit se. Každý útok bude trvat relativně krátkou dobu a Legie bude čas od času s dalšími útoky vyčkávat.

 

Na rozdíl od útoků, které jsme zažili před spuštěním datadisku, nebudou Legion Assaults dostupné pro všechny hráče najednou. Každý hráč tak bude moci ubránit Broken Isles. Být hrdina, by nemělo být až tak těžké… že, hrdino?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 03.02.2017 11:53

Takže nakonec upustí od toho že by ta zóna která má na sobě Invazi neměla dostupné WQ? Hmm zajímavé a nevím jestli je to logické... I když zase když to bude vázáno na hráče a ne na world... Tak mi přijde ještě lepší že by to omezilo WQ... A zajímalo by mě co z toho bude za odměny... Jestli nějaké Fel Touched Chest, ze které bude padat to samý, co z Emissary nebo to bude něco trochu jiného...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet