Patch 7.3 - Patch Notes 1/2

  Patch 7.3    Blue Post    Patch Notes   

Již ve středu, 30. srpna, vyjde nová aktualizace, na kterou se těší mnoho hráčů. Patch 7.3 obsahuje mnoho novinek a změn, které se dotknou hráčů, jejich povolání, ale také například Artefaktů.

 

Blizzard s týdenním předstihem dokázal vydat oficiální zápisky z nadcházející aktualizace, takže hráči mají čas se připravit a nastudovat, co vlastně bude nového.

 

Pokud vás zajímá více informací o nadcházející aktualizaci, rozhodně neváhejte a podívejte se do sekce Patch 7.3, ve které naleznete hromadu článků, které se točí kolem této aktualizace.

 

Blizzard zdroj


Nové funkce

Argus

Po nedávných událostech na Broken Isles vzniklo propojení mezi Azerothem a domovskou planetou Kil’jaedena, Argem, čímž se Plamenná legie přiblížila ke zničení Azerothu. Aby byla Legie zastavena, Illidan a Velen se vydají rovnou na Argus, kde snad spojí své síly s Allerií, Turalyonem a Army of the Light, aby započali útok na hlavní základnu všech útoků Legie.

 

Nastupte na Vindicaar, vesmírnou loď, která vám poslouží jako základna pro všechny operace, které budete na Argu podnikat, a která je jedním z mála bezpečných míst na planetě.

 

Při prozkoumávání Argu narazíte na nové lokace, zažijete epický závěr příběhu datadisku a odemknete nové World Questy a další obsah.

Body invaze

Azeroth není jediným světem, který je spojen s tímto nepřátelským územím. Na Argu budete moci odemknout možnost vkročení do mnoha portálů, které Plamenná legie užívala k cestování na jiné světy. A když se na ony světy dostanete, budete zde moci dokončit události nebo třeba zabít bosse a získat epické odměny.

Nový dungeon: Seat of the Triumvirate

Kdysi srdce starobylé eredarské civilizace, kde Velen, Archimonde a Kil’jaeden vládli svým lidem, nyní ruiny. Navraťte se sem s Velenem, získejte starověkou relikvii síly a bojujte proti temnotě, která převzala kontrolu nad místem v novém dungeonu pro 5 hráčů v samém srdci ruin Mac’Aree na Argu.

 

Vylepšené funkce

World Questy na Argu

V průběhu toho, co budete objevovat nová místa na Argu, budete také odemykat nové World Questy a nové Emissary odměny.

Úprava Artefaktů

Využijte sílu Argu k odemčení Netherlight Crucible na palubě Vindicaar. Netherlight Crucible vám dovolí rozšiřovat relikvie (Relics) Artefaktů, zlepšovat jejich sílu a dovoluje hráčům zvolit si mezi několika dalšími schopnostmi a vylepšováním dalších vlastností Artefaktu.

Animace soubojů

Všechny tři specializace mágů a priestů, dále Elemental a Restoration shaman a Restoration druid získají aktualizované a nové animace a zvuky svých schopností a kouzel.

Class Halls, šampioni a mise

Vaše Class Hall a příslušní šampioni hrají klíčovou roli v obraně Azerothu a jejich pomoc bude potřebná i na Argu, kde se objeví nové mise včetně nových typů pomocníků. Item level šampionů bude zvýšen na 950.

Dungeony

Odměny, které mohou hráči získat z Normal, Heroic a Mythic obtížnosti dungeonů, budou vylepšeny o 20 item levelů:

  • Normal: Item Level 845
  • Heroic: Item Level 865
  • Mythic: Item Level 885

 

Odměny za Mythic Keystone budou také zvýšeny a jejich maximální item level bude 915. V týdenních odměnách budou moci hráči získat předměty s item levelem 935.

 

Se zvýšením item levelu přichází i zvýšení náročnosti některých obtížností. Heroic a Mythic dungeony budou upraveny tak, aby byly o něco obtížnější. Normal zůstává nezměněn.

Pet Battles

Procházení starých raidů Cataclysmu bude nyní o něco zajímavější, hlavně z důvodu nových petů, které hráči budou moci získat do achievementu achievement #12079. Noví Elemental peti budou k sehnání v Blackwing Descent, Bastion of Twilight, Throne of the Four Wings, Firelands a Dragon Soul.

 

Objevily se také zprávy, že bylo na Argu objeveno 18 legendárních petů.

Profese na nové planetě

Vývoj profesí otočil na novou stránku, a hráči tak budou moci najít nové věci pro Herbalism, Mining, Skinning a Tailoring. Objeví se také Primal Sargerite, který bude využitelný pro nové předměty z profesí, ale také pro nový enchant pro shouldery.

 

Po nedávných událostech se také objevilo šest nových postav v rámci Fishingu. Každý den budete moci navštívit NPC Akule Riverhorn, Corbyn, Ilyssia of the Waters, Impus, Keeper Raynae nebo Sha’leth, u kterých můžete získat reputaci a nové odměny. Dokončením achievementu achievement #11725 získáte nové vzhledy pro Underlight Angler.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

žokej 28.08.2017 07:09

Nevím no class hall mise a šampióni mi přijde jako nejvíc nudná část hry. Ještě teď budeme zvyšovat na ilvl 950. No prostě nesmysl, jak se patří. Celkově ten patch nic moc, taková stejná vlna pořád dokola, nová lokace, nové WQ, nový dungeon pak přijde raid a potom zase a zase. Nějakým způsobem mě ten WoW přestává bavit.

Dikz 28.08.2017 08:23

tak jdi na PVP

Ellendway 26.08.2017 18:21

Změny povolání již překládám.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet