Patch 8.2.5 – Nový Recruit-a-Friend systém & mount za odměnu

  patch 8.2.5    recruit-a-friend    mount   

Blizzard hodlá v patchi 8.2.5 představit update systému Recruit-a-Friend. Se svými přáteli se spárujete za pomoci vygenerované URL adresy a následně uvidíte, jestli si vaši budoucí spoluhráči pořídili předplatné. Pokud ano, bude to znamenat odměny pro vás – mounty, pety a další bonusy. Jednu z těchto odměn už známe – bude to mount Explorer's Dunetrekker, velbloud.

 

Blizzard zdroj

 

V patchi 8.2.5 přijde updateovaný systém Recruit A Friend. Pokud budete mít aktivovaný game time, budete moci rekrutovat své přátele – a to jak ty úplně nové, tak navrátivší se šampióny –, aby vás doprovázeli na vašich dobrodružstvích. Pro tento účel budete moci použít nový URL generátor, s jehož pomocí si vygenerujete custom odkaz, který pak pošlete svým přátelům. Kliknutím na odkaz se s vámi propojí a vy uvidíte, jestli si zaplatili game time. Pokud ano, čeká vás za to odměna! Za každý měsíc, kdy budou mít vaši rekruti aktivní game time, získáte nové odměny jako unikátní pety, mounty, game time a další věci. Tyto odměny se budou odemykat jednou za měsíc a budou se škálovat podle toho, na kolik měsíců si vaši rekruti předplatili game time. A díky Party Sync budete samozřejmě moci putovat se svými přáteli na jakékoli vaší postavě.

Více informací o Recruit A Friend odměnách zveřejníme, až se přiblíží vydání patche.

 

Na základě dataminingu se dá usuzovat, že mezi další odměny bude patřit například Explorer's Jungle Hopper nebo předměty ze setu Renowned Explorer's Armor.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Batole 14.08.2019 12:01

Pěkná ťava, ale budu muset vždy poprosit nějakého vysokého člověka, aby mě na něj vysadil. Hold gnomské patálie

Hromovapest 16.08.2019 21:30

Gnomici jsou malí ale šikovný :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet