PitBull Unit Frames

/pic/addon/pitbull/pitbull
Kategorie: Unit Frames Jádrem celého addonu je jeho komplikované a nepřehledné menu. Ovšem pokud se vám povede pochopit, jakým způsobem je menu s nastavením rozvrstvené, můžete si vytvořit UI, které bude jen a jen vaše. Kromě jednoduchého přesouvání jednotlivých ukazatelů, vám Pitbull Unit Frames umožňuje mimo jiné měnit:
  • Barvy ukazatelů a jejich průhlednost.
  • Šířku a výšku.
  • Druh, velikost a barvu písma.
  • Texturu pozadí a přechody mezi stavy.
/pic/addon/pitbull/pitbull2_small /pic/addon/pitbull/pitbull5_small
Pokud by vám nestačila jen změna vzhledu, můžete si na ukazatele přidat:
  • Cast bar.
  • 3D portér (obličeje nebo i celé postavy).
  • Ukazatel threatu, reputace, zkušeností,...
  • Vlastní statistiky i pozadí.
  • Nejrůznější ikonky.
/pic/addon/pitbull/pitbull3_small /pic/addon/pitbull/pitbull4_small
Líbí se vám addon? Tak na co čekáte? Stáhněte si ho a jděte si udělat UI, které vám budou ostatní závidět! Menu zpřístupníte rychle pomocí ikonky u vaší minimapy.
>>Stáhnout Pitbull Unit Frames<<
Pokud by byl případně jakýkoliv problém, nebojte se zeptat v komentářích.
/pic/addon/pitbull/pitbull1_small /pic/addon/pitbull/pitbull6_small


Naposledy upravil/a Wrent 07.06.2011 v 11:33:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Hanzik

Hanzik je autorem 325 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Gigi2gigi 07.06.2011 16:10

Je fajn takto informovat o addonech, ale myslím, že by někteří neznalí ocenili víc vychytávek a nějaké srovnání s jinými UI addony, aby lépe vynikly klady a zápory různých variant. Jinak jsem Pittbula zkoušel a nebylo to zase tak špatné, nicméně jsem se vrátil k xperlu, který krásou sice neoplývá, ale přijde mi komplexnější a jednodušší. Každopádně ho ale používám jen na sebe a target, na raid framy mám Vuhdo (a to jsem rogue), krásně ukazuje všechny debuffy a skvěle se s tím užívá TotT.

Hanzik 07.06.2011 15:36

Odkaz opraven.

Mailer66 07.06.2011 15:13

Ahojky.... článek je super, ale pro neanglicky hovořící uživatele může být nastavení malým oříškem. Proto přikládám odkaz na stránku našeho zástupce GM, který se problematice addonů věnoval ve svých videích trošku podrobněji. Nastavení Pitbula je tam rozpitváno ve třech videích. Snad tím autorovi článku nelezeme moc do zelí http://czech-alliance.cz/blog/

Exxo 07.06.2011 11:49

Bronh
Stejne nechapu proc nekdo pouziva takove addony =D .. Blizz udelal super UI kde je vse a ted co to jde jeste presouvat nema konkurenci ..
Ty tu hovoris o raid UI ale Pitbull je primarne addon pre tvoj char, target, targetOfTarget a pod. A neviem o tom ze by bez addonu sli tieto veci presuvat a okrem toho nepotrebujem mat pri svojom targete take veci ako portret radsej to nahradim textom kde su informacie.

Bronh 07.06.2011 11:19

Stejne nechapu proc nekdo pouziva takove addony =D .. Blizz udelal super UI kde je vse a ted co to jde jeste presouvat nema konkurenci ..

Jan Souček 07.06.2011 11:15

Dokud jsem hrál, tak mi taky TukUI vyhovoval nejvíc.. Takový možnosti přizpůsobení jsem u žádnýho jinýho UI neviděl...

Dunhilli 07.06.2011 11:06

jo TukUI je mocnej mam rad minimalisticke UI

Deexer 07.06.2011 11:04

Je to dobra vec, ale je stim sr*** ja ho pouzivam co snad je ale nastavit si to k obrazu svemu je nekdy piplacka...(ale to u veciny addonu )

Caro 07.06.2011 09:37

joesef
asi mate blbe odkaz na stahnuti me to odesle na Bartender4 a ne na PitBull Unit Frames 4.0 i kdyz nevim jestli je to to stejny
stejny to rozhodne neni, Bartender 4 je addon na upravu/zmenu ActionBaru

joesef 07.06.2011 08:41

asi mate blbe odkaz na stahnuti me to odesle na Bartender4 a ne na PitBull Unit Frames 4.0 i kdyz nevim jestli je to to stejny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet