Povídka - Prophet's Lesson, 5. a 6. kapitola

http://media.wowfan.cz/uploaded/prophetslesson
Po delší době opět trocha Blizzard literatury. Po dnešních dvou kapitolách povídky Prophet's Lesson se již dostaneme do poloviny tohoto příběhu o vůdci draeneiů Velenovi a lidském princi Anduinovi Wrynnovi, který se u prastarého draeneie učí cestám Svatého Světla. Na konci předchozí kapitoly ukázal Velen Anduinovi vizi, v níž spatřil neznámý mimozemský svět s jantarovou oblohou a modrými skalami, který ho uchvátil. Vize však bude pokračovat a je zřejmé, že se schyluje k něčemu zlému... Je mladičký lidský princ připraven poznat marnost a krutost života v plné míře? V 6. kapitole poté s Vindicatorem Maraadem navštívíme zasedání vládnoucí rady draeneiů, která vezme nečekaný obrat. Příjemné počtení.
>> Prophet's Lesson, 5. kapitola <<
>> Prophet's Lesson, 6. kapitola <<
Ukázka: A poté uslyšel zvuk. Ten zprvu zněl jaké pouhé chvění rozléhající se nocí, třebaže i tak drobné narušení okolí bylo čisté a silné. Poté spatřil záři, které se posléze rozšířila, jako by pocházela z několika zdrojů; i vibrace se znásobily a vzaly na sebe různé tóny, a pohledy i zvuky splynuly ve stoupající příliv duhy a melodií. Anduina obklopila stvoření Světla a vyprostila ho z osidel temnoty, zatímco píseň ve stále se opakujících nápěvech hovořila o naději, která vzkřísila celý vesmír.

Naposledy upravil/a Esperanta 06.11.2013 v 15:17:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 07.11.2013 10:14

šikulky

Bellatrix 06.11.2013 16:41

Omlouvám se. Díky, Espe.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 06.11.2013 15:18

Upraveno

bulljoker 06.11.2013 15:08

linky odkazujou na stary kapitoly..celkem fajn čekat na mobilu hodinu až se to načte a pak číst starou kapitolu než mi to došlo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet